+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Documenttassen & zakelijk

(86)

Documenttassen & zakelijk bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte documenttassen & zakelijk relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals documenttassen & zakelijk bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk documenttassen & zakelijk met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 194 klanten

Documententas bedrukken

v.a. € 4,03

Documententas bedrukken

v.a. € 1,35

Documententas bedrukken

v.a. € 2,31

Congrestas bedrukken

v.a. € 2,01

Collegetas bedrukken

v.a. € 1,87

Collegetas bedrukken

v.a. € 3,61

Documententas bedrukken

v.a. € 0,97

Postmanbag bedrukken

v.a. € 0,74

Conferentie tas bedrukken

v.a. € 4,89

Congrestas bedrukken

U vraagt zich vast wel eens af waar u congrestassen kan bedrukken. Wij hebben het antwoord voor u. Bij Allgifts.nl namelijk! Een congrestas is ideaal voor zowel relaties als eigen medewerkers wanneer u naar een beurs gaat. In één oogopslag is te zien welk bedrijf vertegenwoordigd wordt. Dát is pas effectief een promotiemiddel inzetten.

Congrestas is een herinnering

Een congrestas bedrukken is voor de medewerkers van Allgifts.nl een alledaagse bezigheid. U kunt deze dan ook in grote oplage laten bedrukken. Met een bedrukking is de herinnering aan uw bedrijf vele malen groter dan wanneer de tas onbedrukt blijft. De keuze om een congrestas te bedrukken lijkt ons dan ook vanzelfsprekend wanneer u een optimaal resultaat uit uw acties wilt halen. Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan tassen. Er zit dus altijd een tas tussen die aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Laat vandaag nog een congrestas bedrukken.

Congrestas inzetten

U kunt een congrestas bedrukken en inzetten op veel verschillende manieren en op veel verschillende locaties. Zo kunt u er bijvoorbeeld over nadenken om de tas op kantoor uit te delen zodat uw medewerkers herkenbaar zijn voor klanten en andere relaties, wanneer zij naar beurzen of congressen gaan. Ook kunt u uw relaties verrassen met een gave congrestas. Kortom; u kunt veel verschillende personen blij maken wanneer u een congrestas laat bedrukken.

Bestel uw geschenk

Bestel uw geschenk snel en gemakkelijk zelf online bij Allgifts.nl. Het bestelproces verloopt snel en gemakkelijk. Heeft u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook even bellen met +31 (0)38 - 760 1900. Een andere optie is om te mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster