+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Selfiesticks

(29)

Selfiesticks bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte selfiesticks relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals selfiesticks bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk selfiesticks met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 7 klanten

Selfie sticks

U bent terecht gekomen op de selfie sticks pagina van Allgifts.nl. De selfie stick is een echte gadget en een hit in 2015! Een enorm populair product, een relatiegeschenk dat veelvuldig besteld wordt bij Allgifts.nl. De selfie werd een social media hit in 2014, iedereen maakte een selfie, 1 van de bekendste was die van Ellen Degeneres bij de oscars die maar liefst ruim 3 miljoen keer werd geretweet. Hierna was het niet lang wachten op een tool die het mogelijk maakt om betere selfies te maken, die kwam vrij snel en staat nu bekend als de selfie stick!

Bedrukte selfie sticks

Omdat dit artikel zo populair is hebben wij nu razendsnelle levertijden voor de bedrukte selfie stick. Wij ruimen hier speciaal een machine voor in, die elke week duizenden bedrukte selfie sticks van de rolband laat rollen. Ook is ons transport erop ingericht dat wij razendsnel de bedrukte selfie sticks kunnen leveren. U hoeft niet lang te wachten om een bedrukte selfie stick in uw handen te hebben met uw logo en boodschap erop, om uw selfies te maken samen met uw collega???s en relaties. Een ideale tool om uw relaties te versterken via dit relatiegeschenk.

Selfie sticks bedrukken met logo

De selfie stick is vooral erg populair onder de jongere doelgroep. Indien dit uw doelgroep is, dan doet u goede zaken. Wij als aanbieder weten dat de effecten van de selfiestick oh???s en ah???s oproepen bij deze doelgroep, dit hebben wij via onderzoek zelf ondervonden, op zakenreis in China en in Europa kwamen wij de bedrukte selfie stick reglematig tegen. Ook op zakelijk niveau zien wij de selfiestick veelvuldig terugkomen, bij meetings werd hij onlangs gebruikt in Amerika en waarom ook niet? Laat zien wie aanwezig zijn en deel dit op social media met ????n druk op de knop. U kunt nu ook heel slim de selfiestick zo bedrukken dat uw logo altijd in beeld is. Wat denkt u hiervan? U bent altijd overal zichtbaar voor vele miljoenen mensen, wat te denken als de selfie der selfies van de oscars nou met uw logo zichtbaar was geweest.

Selfie stick snel bestellen

Hoe kunt u bestellen? Want u bent daar nu vast heel erg aan toe! Dit kan heel eenvoudig, zoek uw selfie stick die het best bij uw bedrijf past, selecteer de juiste opdruk en slogan voor uw bedrukte selfie stick en na het drukken op de knop ???plaats in winkelmand??? kunt u of verder shoppen of direct uw bestelling ingeven. Alvast bedankt voor uw bestelling van de bedrukte selfie stick bij Allgifts.nl.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster