+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

VR brillen

(34)

..

VR brillen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte vr brillen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals vr brillen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk vr brillen met opdruk of zonder opdruk.

VR brillen bedrukken

VR brillen oftewel ‘virtual reality’ brillen zijn helemaal hip. U kunt uw relatie namelijk het idee geven zich in een andere ruimte te bevinden dan dat zij werkelijk doen. En dat via een bril. Het is erg handig wanneer u bijvoorbeeld makelaar bent, en uw klant een huis wilt laten zien. Misschien komt er binnenkort een nieuw model auto uit, en wilt u uw relaties vast laten zien hoe deze auto er van binnen uit ziet. Uw relatie zet de bril op, en kijkt de kant op die hij of zij van de auto wil zien. Laat deze VR brillen bedrukken en loop voorop met uw bedrijf.

Bedrukte VR brillen

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die veel ervaring hebben met VR brillen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de VR brillen worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle VR brillen zijn ook onbedrukt te bestellen.

VR brillen voor relaties

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment in VR brillen. De brillen zijn te bestellen in allerlei kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een VR bril die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kiest u voor deze kartonnen VR bril, welke zeer geschikt is voor een kleiner budget, of deze exclusievere VR bril? Welke bril u ook kiest, uw relatie beleeft hoe dan ook een ultieme ervaring.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster