Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Merk
Ga naar de producten ()

'Mag ik een Chupa Chups lolly?'

Herkenbaar? We hebben 't vast allemaal wel eens gehoord. In de voetbalkantine, bij de snackbar of in de supermarkt. De vraag naar het mierzoete snoep waar elk kind gek op lijkt te zijn. Daar is over nagedacht. Het viel bedenker Bernat namelijk op dat veel kinderen thuiskwamen met plakkerige vingers; dat kwam door snoep dat uit het 'knuistje' gegeten werd. De oplossing? Zoetigheid op een stokje, letterlijk. Waar de Chupa Chups lolly eerst bestond uit de lekkernij met een vorkje, werd het later een plastic houdertje.

Chupa chups lolly bedrukken

Wist je dat Salvador Dali het felgekleurde en bloemvorige design heeft bedacht? Gewoon, uit de losse pols. En óf dat werkt! Hij trekt toch altijd de aandacht. Zelfs als we bij de snackbar iets lekkers ophalen, springen ze in het oog. Vaak in zo'n speciale display, de Chupa Chups toren. Of in de supermarkt in XL-formaat, die weer gevuld is met lolly's. De lolly is nou eenmaal een goed product voor kids en voornamelijk vrouwen! Brengt je dat op ideeën? De open dag op jouw bedrijf, de ladies night in de bioscoop of bij de kassa als je aan het afrekenen bent bij de kapper. Bedrukte lollies wordt wat lastig, maar daar hebben we iets op gevonden. Een vierkant kartonnen doosje om de lolly heen. Dus als wij vragen of je lollies bedrukken wilt, dan bedoelen we eigenlijk de verpakking.

Smaken Chupa Chups

Zoveel monden, zoveel smaken. Wist je dat de salmiak Chupa Chups lolly in Nederland en Scandinavische landen onwijs populair was? Vandaag de dag zien we vooral de fruitsmaak terugkomen. Appel, aardbei, sinaasappel... De aardbei staat met stip op nummer 1 als het gaat om de best verkochte smaak Chupa Chups lolly wereldwijd!

Jouw eigen lolly bedrukken

Echte smaakmaker, een smakelijk aandenken, een zoete groet en ga zo maar door. Als het water je nu nog niet in de mond loopt... We kunnen bijna beginnen, jouw lolly bedrukken doen we maar al te graag. Hoe dat in z'n werk gaat? Je kiest je favo lolly, dat is het belangrijkst. We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je niet overtuigd zijn van de sterkte van een merk, dan kun je ook kiezen om andere lollies te bedrukken! Het doosje van de lolly bedrukken we als het even kan full colour. Met jouw logo, een boodschap of opvallende afbeelding! Smullen maar.

Chupa Chups lolly bedrukken met jouw ontwerp

Wij helpen je graag! Ben jij op zoek naar een ijzersterke bedrukking op jouw lolly? Laat dat maar aan ons over. Onze toppers van vormgevers kunnen niet wachten om een doosje voor jouw lekkernij te ontwerpen. Misschien wel twee, want we vinden het heerlijk als we kunnen kiezen. Net als de lollysmaak. 'Ik neem ze allebei.' ;-)

8.9
1878 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999