+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Dunlop

(4)

Dunlop bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte dunlop relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals dunlop bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk dunlop met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 10 klanten

Bedrukte Dunlop mogelijkheden

Voor het bedrukken van Dunlop relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Dunlop bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Dunlop bestellen. Let op! Bedrukte Dunlop hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Dunlop bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Dunlop bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Dunlop bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Dunlop (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Dunlop relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster