+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Maxema

(Geen resultaten gevonden)

Maxema bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte maxema relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals maxema bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk maxema met opdruk of zonder opdruk.

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte Maxema mogelijkheden

Voor het bedrukken van Maxema relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Maxema bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Maxema bestellen. Let op! Bedrukte Maxema hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Maxema bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Maxema bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Maxema bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Maxema (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Maxema relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster