+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

IJskrabbers

(37)

Krabbers die afbreken, koude handen en minutenlang krabben. Veel mensen hebben geen idee welke krabber de beste keuze is. Onze tips: ijskrabber met handschoen, ijskrabber met parkeerkaart en ijskrabber met ruitenwisser.

IJskrabbers bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte ijskrabbers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals ijskrabbers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk ijskrabbers met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 71 klanten

Ijskrabber bedrukken

v.a. € 0,33

IJskrabber bedrukken

v.a. € 0,29

IJskrabber bedrukken

v.a. € 0,23

Ijskrabber bedrukken

v.a. € 0,45

Ijskrabber bedrukken

v.a. € 0,13

Icing ijskrabber bedrukken

v.a. € 0,12

Ijskrabber bedrukken

v.a. € 0,71

IJskrabber Hart bedrukken

v.a. € 0,46

Chill ijskrabber bedrukken

v.a. € 0,40

IJskrabber Acryl bedrukken

v.a. € 1,18

Sneeuwschuiver bedrukken

v.a. € 3,99

IJskrabbers bedrukken met logo

Wanneer het koude weer weer in aantocht is, mag de ijskrabber weer tevoorschijn worden getoverd. In een periode dat de autoruiten door de natuur van ijs worden voorzien, mogen wij weer hard aan de slag. Een ideaal moment om een klant of relatie een handig cadeau te geven, namelijk een ijskrabber. De ijskrabbers zijn leuk om weg te geven aan potentële klanten en bestaande klanten, bijvoorbeeld als bijsluiter van een mailing of als attentie bij de balie of receptie. Een ijskrabber met logo is een perfecte manier van naamherkenning en zal uw merk op een positieve manier te vergroten.

Bedrukte ijskrabber met logo

De bedrukte ijskrabbers van Allgifts zijn niet alleen bedoeld voor ijskonijnen! Met een ijskrabber als relatiegeschenk laat u uw klanten en relaties zien dat u ze een warm hart toedraagt. Geeft u ze een ijskrabber met handschoen, dan laat u ze zien dat u ze ook nog eens warme handen gunt! Met een ijskrabber met handschoen worden je handen niet koud terwijl je staat te krabben. Ideaal. Dit is niet de enige originele ijskrabber die wij in het assortiment hebben. Zo hebben we ook een ijskrabber met parkeerkaart. De parkeerkaart kunnen uw relaties het gehele jaar door gebruiken. Bent u op zoek naar een persoonlijke ijskrabber? Laat dan ijskrabbers bedrukken met uw logo. Uw klanten zullen u dankbaar zijn dat ze weer veilig in de auto kunnen stappen dankzij uw ijskrabber!

Eenvoudig bestellen

Laat een ijskrabber bedrukken met uw logo en bestel hem eenvoudig in onze webwinkel! Bij Allgifts is een bestelling zo gepiept. Allereerst kiest u welke ijskrabber naar wens. Selecteer het aantal en plaats de artikelen in het winkelwagentje. Op de bestelpagina geeft u aan uit hoeveel kleuren uw logo bestaat, waarop u uw logo uploadt. Alvorens wij de ijskrabbers bedrukken, sturen we u eerst een digitale proefdruk. Pas na uw toestemming gaan wij de ijskrabbers bedrukken met logo. U kunt de relatiegeschenken vervolgens vlot bij u thuis of op kantoor verwachten. Ook enthousiast geworden over dit winterse geschenk? Laat dan vandaag nog ijskrabbers bedrukken bij Allgifts!  

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster