+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Strandlaken

(3)

Strandlaken bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte strandlaken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals strandlaken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk strandlaken met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 47 klanten

Strandlaken

Staat uw organisatie deze zomer in de spotlights op het strand? Want wie gebruikt er geen strandlaken? Een strandlaken is onmisbaar tijdens een zomerse dag op het strand of bij het zwembad. En wat kunt u uw relaties en/of medewerkers dan beter cadeau doen dan een strandlaken? Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om uw zakenrelaties op een rieten matje te laten liggen, maar een strandlaken biedt aanzienlijk meer comfort. En dat is wat u ze wilt bieden! Vergeet niet dat een strandlaken ook gebruikt kan worden in de badkamer of tijdens een saunabezoek.

Strandlaken borduren

Hoe gaaf zou het zijn als uw reclame op het strand of bij het zwembad te zien is? Reclame maken was nog nooit zo gemakkelijk. Allgifts.nl kan bijna elk ontwerp op uw gewenste strandlaken borduren. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Onze ervaren verkopers helpen u graag verder.

De mogelijkheden van onze strandlakens

Wij bieden u niet alleen standaard strandlakens aan. Nee, wij hebben meer dan dat! Wat denkt u van handdoeken waarop u uw relaties een spelletje kunt laten spelen? Zo hebben wij bijvoorbeeld tic-tac-toe handdoeken in ons assortiment, waarmee u boter, kaas & eieren kunt spelen. Het is ook mogelijk een strandlaken te bestellen waarop gedamd kan worden. En wat denkt u van een badhanddoek met hengsels? Gemakkelijk mee te nemen naar het strand. Naast strandlakens hebben we ook strandhanddoekclips, zodat een handdoek niet wegwaait.

Alle relatiegeschenken razendsnel

Wilt u deze week nog strandlakens bestellen? Dat is geen probleem bij Allgifts.nl! Onbedrukte strandlakens die op voorraad zijn, kunnen wij al binnen drie werkdagen leveren. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, neemt u dan gerust contact op met ons. Mail naar verkoop@allgifts.nl of bel naar 038-760 1900.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster