I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Strandspelletjes

Zowel kinderen als volwassenen vinden het strand altijd een goede en leuke dagbesteding. Er is lekker frisse lucht, en voldoende ruimte om spellen te doen. Veel gezinnen gaan dan ook graag een dagje naar het strand als het weer goed is. Laat voor uw relaties strandspelletjes bedrukken zodat zij een perfecte dag op het strand beleven met hun gezin.

Strandspelletjes bedrukken

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met strandspelletjes bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de spelletjes worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle strandspelletjes zijn ook onbedrukt te bestellen.

Strandspelletjes voor relaties

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan strandspelletjes. De spellen zijn te bestellen in allerlei verschillende kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een strandspel dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kiest u voor deze strand tennisset, het strandemmertje met inhoud of gaat u voor een heel ander strandspel uit ons assortiment.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018