Jouw relatiegeschenken nog vóór de kerst ontvangen? *Informeer naar de mogelijkheden.

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Stagevacature Commerciële Economie

Word jij per februari 2020 stagiair op onze commerciële afdeling? Allgifts is op zoek naar een tweede- of derdejaars student Commerciële Economie!
De naam Allgifts zegt het al, het draait binnen ons bedrijf om geschenken, cadeaus, gadgets, premiums, kortom: gifts. Allemaal binnen de zakelijke markt. Wij helpen bedrijven om hun merk of activiteit te promoten via een divers aanbod op onze geavanceerde webshop.

Lijkt het jou leuk om al die gifts te verkopen? Eva, Christa en Bas zijn bereid jou alles te leren over het vak Accountmanager. Jij ondersteunt hen door het uitvoeren van allerlei verschillende werkzaamheden: het beantwoorden en opvolgen van aanvragen via de telefoon/mail/chat; het informeren van klanten over producten en mogelijkheden, het nabellen en factureren van afgeleverde samples, voorstellen bedenken voor klanten, het nabellen van marketingacties, en schakelen met de afdeling Sales Support die met orderverwerking bezig is. Kortom een leuke stage plek binnen een enthousiast team waarin je veel kan leren!

Je moet niet bang zijn om de telefoon op te pakken, die gaat echt heel veel hier. Een beetje flexibiliteit is ook wel handig, je moet makkelijk kunnen switchen van chat, naar telefoon naar mail en weer naar chat. Dat betekent automatisch ook dat je goed overzicht moet kunnen houden.

Wat we van jou vragen:

 • Je volgt de opleiding Commerciële Economie of een soortgelijke opleiding;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je vindt het leuk om veel in contact te zijn met klanten;
 • Je bent enthousiast, energiek en commercieel aangelegd;

Dit bieden wij jou:

 • Een leerzame stageperiode;
 • Vergoeding: €300,- per maand;
 • Bij goed functioneren uitzicht op een dienstverband;
 • Flexibele werktijden;
 • Vrijdagmiddagborrel;
 • Regelmatig gezellige uitjes/etentjes;
 • Je komt als een van de eersten in aanraking met de allernieuwste giveaways!

Uren in overleg.

Over Allgifts

Allgifts staat voor betrouwbaarheid, wij geloven in afspraak is afspraak en eerlijkheid. Vanuit onze branche zijn wij gecertificeerd met het gouden CSR-certificaat. Dit betekent dat wij 100% compliance zijn. De producten in onze webshop voldoen aan de Europese wet-en regelgeving en zijn geproduceerd onder verantwoorde omstandigheden. Ben je zelfstandig, maar kun je ook goed in teamverband werken? Vind je het leuk om klanten te adviseren en blij te maken? En heb je een goed gevoel voor humor? Mail dan snel je sollicitatie naar Femke Witte naar office@allgifts.nl en wie weet word jij onze nieuwe stagiair!

Terug naar vacatures

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018