Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Winter Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Ervaren accountmanager (binnendienst) - 40 uur

Eerst even kort voorstellen:
De naam Allgifts zegt het al, het draait binnen ons bedrijf om geschenken, cadeaus, gadgets, premiums, kortom: gifts. Allemaal binnen de zakelijke markt. Wij helpen bedrijven, zowel in Nederland, België als in Duitsland om hun merk of activiteit te promoten via een divers aanbod op onze geavanceerde webshop.

Wat zoeken wij:

Allgifts groeit en wil blijven groeien. Daarom zoeken wij een ervaren accountmanager voor de Nederlandse en Belgische markt. Iemand die kan schakelen tussen de verschillende behoeftes van onze verschillende klanten. Wij zijn op zoek naar diegene die aan de klant duidelijk kan maken wat een promotioneel product voor zijn merk of bedrijf kan betekenen. Iemand die de klant kan enthousiasmeren voor leuke passende promotieartikelen en die zorgt dat een klant langdurig wil samenwerken met Allgifts. Doel is dat klanten met plezier zaken blijven doen bij Allgifts. Naast bezig zijn met persoonlijke targets ben je ook bereid om collega’s verder te helpen. Ook vinden wij het belangrijk dat je de gewenste verkoopresultaten kunt bepalen en een verkoopplan kunt uitzetten om dit te bereiken.

De doelen voor 2020 zijn al bepaald en zeer ambitieus, je collega accountmanagers staan te popelen om hier samen met jou mee aan de slag te gaan!

Het eisenpakket:

Natuurlijk zijn er ook een aantal eisen en competenties waar je aan moet voldoen.
Naast dat je vol enthousiasme zit en makkelijk contacten legt, willen we ook graag dat je

  • Resultaatgericht bent;
  • Doorzettingsvermogen hebt;
  • Sterk bent in je communicatie;
  • Oog hebt voor nieuwe leads;
  • Toegewijd bent aan de klant en de organisatie;
  • HBO werk/denkniveau hebt;
  • Aantoonbare werkervaring hebt;

Waarom kiezen voor Allgifts:

Allgifts staat voor betrouwbaarheid, wij geloven in afspraak is afspraak en eerlijkheid. Vanuit onze branche zijn wij gecertificeerd met het gouden CSR-certificaat. Dit betekent dat wij 100% compliance zijn. We hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, investeren in onze werknemers o.a. door middel van trainingen, zitten dicht bij het centrum van Zwolle en je komt als een van de eersten in aanraking met de allernieuwste en leukste giveaways. Daarnaast zijn wij een groeiend bedrijf met enthousiaste collega’s. Wij zijn samen verantwoordelijk voor een fijne werksfeer, humor en plezier in het werk hebben vinden wij namelijk belangrijk!

Tot slot:

Spreekt je dit allemaal aan, dan snel reageren natuurlijk! Stuur je CV en motivatie naar office@allgifts.nl t.a.v. Femke Witte.
Die motivatie vinden wij van belang, we stellen het op prijs als je hier aandacht aan besteedt. We nemen z.s.m. contact met je op.

Soort dienstverband: full time
Ervaring: 5 jaar (vereist)

Terug naar vacatures

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999