Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Winter Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Commercieel medewerker binnendienst (fulltime)

Wir suchen einen Commercieel Medewerker für unsere Verkaufsabteilung. En je raadt het al, goed Duits kunnen spreken ist sehr wichtig!

Wat zoeken wij?

Eerst maar even voorstellen. De naam Allgifts zegt het eigenlijk al, het draait binnen ons bedrijf om geschenken, cadeaus, gadgets, premiums, kortom: gifts. Allemaal binnen de zakelijke markt. Wij helpen bedrijven, zowel in Nederland, België als in Duitsland om hun merk of activiteit te promoten via een divers aanbod op onze geavanceerde webshop.

En voor die Duitse markt zoeken we een fulltime medewerker op onze Sales afdeling. Even in het kort de inhoud van de functie: je pakt de salesaanvragen op, je maakt de klant enthousiast voor leuke, passende promotieartikelen, je volgt de aanvragen op die via telefoon, mail en chat binnenkomen, je informeert en adviseert over de mogelijkheden en onderhoudt de contacten met de bestaande klanten.

We willen wel graag dat je aan een aantal eisen en competenties voldoet. Uitstekende beheersing van de Duitse taal (zowel in woord en geschrift) hadden we al benoemd. En naast dat we op zoek zijn naar een teamplayer die samen met de afdeling Sales de schouders eronder wil zetten, willen we ook graag dat je:

 • klantgericht en daadkrachtig bent;
 • organiserend vermogen hebt;
 • klant- en servicegericht bent;
 • commercieel inzicht hebt;
 • toegewijd bent aan de klant en de organisatie.

Spreek je toevallig ook nog Frans, dan springen we een gat in de lucht, maar dit is niet direct een vereiste, dus laat je hier niet door weerhouden om te solliciteren.

Functie-eisen:

Minimaal MBO werk- en denkniveau;
Goede kennis van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
En voor het geval het nog niet helemaal duidelijk was: goed Duits kunnen spreken en schrijven is echt een must.

Uiteraard hebben wij ook wat te bieden:

 • een goed salaris;
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een leuke locatie in het centrum van Zwolle;
 • je komt als een van de eersten in aanraking met de allernieuwste en leukste giveaways;
 • enthousiaste collega’s; wij zijn met zijn allen verantwoordelijk en leveren bijdrage aan een goede werksfeer. Plezier in het werk hebben vinden wij belangrijk.
 • een vooruitstrevend bedrijf.

Waarom kiezen voor Allgifts?

Allgifts staat voor betrouwbaarheid, wij geloven in afspraak is afspraak en eerlijkheid. Vanuit onze branche zijn wij gecertificeerd met het gouden CSR-certificaat. Dit betekent dat wij 100% compliance zijn. De producten in onze webshop voldoen aan de Europese wet-en regelgeving en zijn geproduceerd onder verantwoorde omstandigheden.

Ben je inmiddels tot hier gekomen met het lezen van deze vacature, dan is deze functie wellicht net wat voor jou! Stuur je sollicitatie en je CV naar office@allgifts.nl t.a.v. Femke Witte.

Terug naar vacatures

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999