Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Winter Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Online Marketeer 36 - 40 uur

De naam Allgifts zegt het al, het draait binnen ons bedrijf om geschenken, cadeaus, gadgets, premiums, kortom: gifts. Allemaal binnen de zakelijke markt. Wij helpen bedrijven, zowel in Nederland, België als in Duitsland om hun merk of activiteit te promoten via een divers aanbod op onze geavanceerde webshop.

Wat zoeken wij?

Allgifts groeit en wil blijven groeien! Als Online Marketeer draag jij hier een belangrijk steentje aan bij. Jouw hart gaat sneller kloppen van het genereren van waardevolle traffic naar onze websites. Je beheert internationale campagnes voor allgifts.nl, allgifts.be, allgifts.de en enkele exact keyword domeinen.

Om dit te verwezenlijken, kennen Google, Bing, Facebook, Instagram en Affiliate voor jou geen geheimen. Je vertaalt campagnes naar verschillende relevante online kanalen en zorgt dat deze zo effectief mogelijk ingericht zijn. Je weet precies wie onze doelgroep is en hoe je deze kunt benaderen. Je monitort draaiende campagnes, evalueert en verbetert waar mogelijk. Dit doe je voor het behalen van de beste resultaten op basis van ROAS en CPA/CPL. Op wekelijkse basis schakel je met onze externe bureaus. En niet onbelangrijk: je evalueert al je online campagnes, waarvan je de learnings implementeert en communiceert.

Wat we van jou verwachten?

  • Een afgeronde HBO opleiding richting marketing en/of communicatie
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in online marketing

  • Kennis van:
  • Google Analytics
  • SEA (Google Adwords/Shopping/Display),
  • Facebook marketing,
  • Affiliate marketing
  • SEO

Waarom kiezen voor Allgifts:

Allgifts staat voor betrouwbaarheid, wij geloven in afspraak is afspraak en eerlijkheid. Vanuit onze branche zijn wij gecertificeerd met het gouden CSR-certificaat. Dit betekent dat wij 100% compliance zijn. We hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, investeren in onze werknemers o.a. door middel van trainingen, zitten dicht bij het centrum van Zwolle en je komt als een van de eersten in aanraking met de allernieuwste en leukste giveaways. Daarnaast zijn wij een groeiend bedrijf met enthousiaste collega’s. Wij zijn samen verantwoordelijk voor een fijne werksfeer, humor en plezier in het werk hebben vinden wij namelijk belangrijk!

Tot slot:

Spreekt je dit allemaal aan, dan snel reageren natuurlijk! Stuur je CV en motivatie naar office@allgifts.nl t.a.v. Femke Witte.
Die motivatie vinden wij van belang, we stellen het op prijs als je hier aandacht aan besteedt. We nemen z.s.m. contact met je op.

Terug naar vacatures

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999