Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Bedrijfsinformatie

 • Bedrijfsnaam:
 • Adres:
 •  
 • Telefoon:
 • E-mailadres:
 • Rabobank:
 • BTW nummer:
 • KvK (Zwolle):
 • Allgifts.nl B.V.
 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • +31 (0)38 - 760 1900
 • Info@allgifts.nl
 • NL79RABO0127840656
 • NL 819350096B01
 • 08174590

Het Allgifts team

Lex van den Bosch

Lex van den Bosch

Eigenaar

Lex is als eigenaar van Allgifts verantwoordelijk voor de algehele leiding. Daarnaast is hij actief bestuurslid van de branchevereniging!

Femke Witte

Femke Witte

Directieassistente

Als directieassistente is Femke de schakel tussen medewerkers en directie. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de personeelsadministratie.

Michel Mulder

Michel Mulder

Conversiemarketeer

Michel zorgt ervoor dat je zo snel en eenvoudig mogelijk vindt wat je zoekt! Jouw webshopbeleving staat bij hem op #1.

Els van Vliet

Els van Vliet

Financieel medewerker

Als verantwoordelijke van de crediteuren- en debiteurenadministratie verzorgt zij alle in- en uitgaande betalingen. Op Els kun je rekenen!

Susan Strijkveen

Susan Strijkveen

Teammanager

De verbindende factor tussen bezoekers en het team. Susan houdt de controle en zorgt ervoor dat jouw bestelling zo efficiënt mogelijk verloopt.

Roderik Masselink

Roderik Masselink

Accountmanager

Roderik schakelt razendsnel en houdt jouw bestelde producten continue in het oog. Vragen? Roderik heeft het antwoord!

Janco Krale

Janco Krale

Accountmanager

Janco's voorliefde? Voetballen en mokken. Maar eigenlijk is hij van alle markten thuis, onze alleskunner.

Vincent Biemans

Vincent Biemans

Accountmanager

Weet met al zijn ervaring precies wat jij nodig hebt. Denkt altijd met je mee en samen komen jullie zeker tot het juiste product.

Ane Marius de Jong

Ane Marius de Jong

Categorie- en productmanager

Heeft nauw contact met leveranciers en beheert het assortiment tot in de puntjes. Aan productkennis ontbreekt het zeker niet!

Joey Groen

Joey Groen

Commercieel medewerker

Zijn doel is altijd hetzelfde! Het begeleiden van jouw aanvraag tot aan aflevering van jouw bestelling. Succes verzekerd!

Jeroen Kwakkel

Jeroen Kwakkel

Softwareontwikkelaar

Jeroen is verantwoordelijk voor de IT. Hij zorgt ervoor dat je geen problemen ondervindt en dat onze website altijd actueel en innoverend is.

Edwin Schipper

Edwin Schipper

(Web)designer

Van website tot mailings; Edwin ontwerpt, geeft vorm, analyseert en opnieuw. Hij is niet alleen technisch, maar ook nog eens creatief!

Allgifts in het kort

Wanneer u op zoek bent naar relatiegeschenken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in de promotionele branche. Op ons platform vind u zelf of met ons advies altijd het meest passende promotioneel item voor uw doel zoals verhogen van uw naamsbekendheid, het stimuleren van uw verkoop, het ondersteunen van uw imago of het waarderen van uw relaties. Wij beschikken over een team van professionals dat uw boodschap vertaalt in kwalitatief hoogwaardige relatiegeschenken. Als u wilt denken onze professionals met u mee en adviseren zij in uw keuzes.

Met onze zoekmachine vindt u eenvoudig het relatiegeschenk dat u zoekt. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om dit zowel bedrukt als onbedrukt te laten leveren. En staat het relatiegeschenk dat u zoekt er niet meteen tussen? Wij verzorgen en begeleiden ook trajecten voor de ontwikkeling van custom made relatiegeschenken!

Positie van Allgifts

De medewerkers van Allgifts geven u graag advies en staan u graag bij, in uw keuze voor het juiste promotioneel product. Allgifts ziet toe op een goede afhandeling van uw opdrachten en beantwoord uw eventuele vragen. Allgifts treedt op als bemiddelaar en spant zich als zodanig in om uw opdrachten naar afspraak en volle tevredenheid te laten uitvoeren. De overeenkomst sluit u met de aanbieder die deze ook daadwerkelijk uitvoert. Allgifts is niet verantwoordelijk voor de productie of levering van de door u bestelde producten, maar wel voor het afhandelen van de betaling.

Vertoning aanbod

De producten op de website worden getoond op basis van de door u geselecteerde wijze. Standaard staat deze op “Aanbevolen”. In sommige gevallen hebben wij afspraken gemaakt met de aanbieders van de producten. Daarom worden sommige producten eerder getoond dan anderen.

Rol als klachtenbehandelaar

Heb je een klacht over de gekochte producten? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. Allgifts neemt voor u contact op met de betreffende aanbieder en bemiddelt in deze situatie. Uiteraard streven we hierbij naar een afhandeling naar je volle tevredenheid.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999