Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Fietslampjes bedrukken, safety first!

Fietsen doen we vrijwel allemaal en juist daarom raden wij u, als ondernemer, aan om fietslampjes met logo uit te delen. Want of het nu een wielrenfiets is, een elektrische fiets, kinderfiets, een ligfiets of mountainbike, dat maakt allemaal niets uit.. Wij fietsen. Wanneer u op de fiets zit, wilt u voor het andere verkeer goed zichtbaar zijn, toch? Dan mogen we ervan uitgaan dat u hoopt dat uw medewerkers of relaties ook veilig zijn. Fietslampjes zijn daarvoor ontzettend belangrijk. Laat daarom fietslampjes bedrukken en zet hiermee alleen uw relatie, maar ook uw bedrijf in de spotlights.

Waarom zou u fietslampjes bedrukken?

Er zijn legio aan momenten te bedenken waar het passend is om fietslampjes uit te delen. Op de ene beurs waar u de lampjes inzet als lokkertje voor uw stand, of als fietsorganisatie (a la Veilig Verkeer Nederland) ter promotie.. Of wacht dacht u ervan om als school lampjes uit te delen aan uw leerlingen of studenten? Zeker weten dat u een stukje goodwill creëert, al dan niet bij de ouders van de kids! Geeft u wel graag wat weg, maar heeft u liever een andere fietsaccessoire? Wat dacht u van zadelhoesjes of fietsbellen?

Fietslampjes voor relaties 

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan fietslampjes. Zo hebben wij veel fietslampjes in verschillende soorten, maten en kleuren in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor deze duo fietslampjes. Zo is uw relatie zowel voor tegemoetkomend als achteropkomend verkeer zichtbaar. En het leuke is, ook als het nog niet nodig is om het lichtje aan te doen, worden uw fietslampjes met logo gespot op het fietspad. Win-win, cliché, maar waar.

Klantbeoordeling

Wist u dat we door de jaren heen al heel wat klantbeoordelingen hebben verzameld? Vinden we belangrijk, zodat we het vervolgens voor u weer zo leuk mogelijk hebben gemaakt. As we speak scoren we gemiddeld een 8,6 uit 10. En daar zijn we heel blij mee. Sinds kort hebben we ook productbeoordeling ingesteld, het kan dus zijn dat uw favoriete product ook al is beoordeeld. Wilt het ook zelf doen, voordat u bestelt? Dat kan door een gratis sample aan te vragen van uw favoriete fietslampjes! Geeft u vervolgens akkoord op de gratis digitale drukproef, dan gaan we de fietslampjes bedrukken.

8.7
1962 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999