+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Schoudertassen

(56)

Schoudertassen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte schoudertassen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals schoudertassen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk schoudertassen met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 114 klanten

PVC schoudertas bedrukken

v.a. € 2,81

Collegetas bedrukken

v.a. € 3,44

Postmanbag bedrukken

v.a. € 0,43

York schoudertas bedrukken

v.a. € 17,85

Bedrukte schoudertassen

Een ideaal geschenk voor uw relatie! Handig om spullen in te doen, en makkelijk om mee te nemen. Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, en in verschillende vrolijke kleuren te bestellen. We hebben het natuurlijk over bedrukte schoudertassen. Een bedrukte schoudertas is een praktisch geschenk waar uw relatie veel plezier aan zal beleven. U kunt ervoor kiezen om uw logo of bedrijfsnaam op de schoudertas te bedrukken. Op deze manier zal uw relatie vaker aan uw bedrijf herinnerd worden.

Schoudertassen bedrukken

Bij Allgifts.nl hebben wij werknemers in dienst die al jaren lang ervaring hebben met schoudertassen bedrukken. Naast het feit dat uw relatie de tas met veel plezier zal gebruiken, zal de tas ook vele andere mensen bereiken als deze in gebruik is. Als uw relatie bijvoorbeeld boodschappen gaat doen met de tas, zullen veel mensen die de tas zien kennismaken met of herinnerd worden aan uw bedrijf. Op deze manier is reclame maken goedkoper en effectiever dan ooit!

Schoudertassen met uw logo

Schoudertassen zijn gewilde items voor jong en oud. Schoudertassen met uw logo zullen dus altijd gewilde geschenken zijn wanneer u deze weggeeft. Ook kunnen schoudertassen altijd weggegeven worden! Of u nu op een beurs staat of op een basisschool, de schoudertas zorgt ervoor dat uw relatie altijd met een positief gevoel aan uw bedrijf terug denkt. Allgifts.nl zorgt ervoor dat het assortiment aan schoudertassen nooit te klein is. Op deze manier zit er ook voor uw bedrijf altijd wel een geschikte schoudertas tussen!

Bestel uw promotie item snel!

Bestel nu de schoudertassen met uw logo erop! Bestellen bij Allgifts.nl verloopt snel en makkelijk. Loopt u bij het bestellen ergens tegenaan of kunt u geen keuze maken uit ons ruime assortiment? Neem dan contact op met onze werknemers! Zij helpen u graag verder.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster