I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Gastendoekjes bedrukken

Gastendoekjes zijn functioneel en geven uw toilet een luxe uitstraling. Wist u dat gangbare afmetingen 30x30 cm., 50x30 cm. en 50x50 cm. zijn? Lees meer over specificaties van handdoeken op onze adviespagina

13 producten

Gastendoekjes borduren voor een luxe uitstraling

Waarom zou u gastendoekjes borduren? Stel.. U heeft een kantoor waar veel zakenrelaties langskomen. Dan zijn gastendoekjes op het toilet een luxe toevoeging aan deze ruimte. Gastendoekjes zijn functionele doekjes die veel gebruikt worden en die uw toilet een luxe uitstraling geven. Of heeft u misschien een eigen schoonheidssalon? Dan zijn salondoekjes (met iets grotere afmetingen dan gastendoekjes) zeer geschikt om te gebruiken bij een gezichtsbehandeling. Tevens zijn gastendoekjes ook goede geschenken om cadeau te geven aan uw relaties. Leuk in een pakketje, als onderdeel van een eindejaarsgeschenk. Laat vandaag nog gastendoekjes bedrukken en blijf bij!

In welke afmetingen kunt u gastendoekjes borduren?

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met gastendoekjes borduren en bedrukken. Wij adviseren u eigenlijk altijd om het product te voorzien van een bedrukking of borduring, als u wilt werken aan naamsbekendheid! Uw logo en/of tekst op het product zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle gastendoekjes zijn trouwens ook onbedrukt te bestellen. Wat wel belangrijk is om in de gaten te houden, zijn de bedrukkingsformaten. Die vindt u nagenoeg bij elk product onder ‘Kies drukposities’. Hier staan de beschikbare drukmethoden en drukafmetingen vermeld.

Hoe groot zijn gastendoekjes eigenlijk?

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan gastendoekjes. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Gangbare afmetingen zijn 30x30 cm, 50x30 cm en 50x50 cm. Kies bijvoorbeeld voor deze gastendoekjes in een setje van zes of voor een salonhanddoekje van 90x45 cm. Toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ook onze andere categorieën handdoeken voor inspiratie!

Gratis logoservice

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat wanneer u gastendoekjes borduren gaat, dat uw logo en/of tekst er piekfijn op komt te staan. Wij helpen u daarom graag kosteloos verder als u uw logo niet aan kunt leveren in een PDF-, AI- of EPS-bestand. Stukje service, houden we van. Gewoon, omdat we het belangrijk vinden dat u het beste resultaat kunt uitdelen!

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018