+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Heupflessen

(8)

Heupflessen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte heupflessen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals heupflessen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk heupflessen met opdruk of zonder opdruk.

3.6 door 17 klanten

Heupflessen bedrukken of graveren

Bent u werkzaam bij een sportief bedrijf, en wilt u dat aan iedereen laten weten? Laat dan heupflessen bedrukken. Heupflessen zijn gemakkelijk mee te nemen, en worden daardoor veel bij en tijdens het sporten gebruikt. Met bedrukte heupflessen laat u niet alleen zien dat uw bedrijf sportief is, maar ook dat u geeft om de gezondheid van uw relaties. Onze heupflessen zijn er in allerlei soorten en maten. Maar een heupflacon is natuurlijk ook prima inzetbaar voor een snelle borrel op de piste! Wist u trouwens dat heupflacons naar het lichaam gevormd zijn, zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn in kleding, zoals in een borstzakje of binnenzak?

Heupflessen met logo

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met heupflessen bedrukken en graveren. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de heupfles wordt gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd, afhankelijk van de drukmethoden die beschikbaar zijn. Gaat u voor een echt chique geschenk, dan raden wij aan om te kiezen voor de heupflessen graveren. Al onze heupflessen zijn overigens ook onbedrukt te bestellen.

Heupflessen voor relaties

Sporten worden beoefend door mensen van alle leeftijden. U kunt daarom iedere relatie blij maken met een heupfles. U kunt bij een sportvereniging uw heupflessen uitdelen, maar u kunt dit ook gewoon op straat doen. Uw geschenk zal zeer populair zijn en veel gebruikt worden, omdat iedereen graag van extra gemak voorzien wordt tijdens het sporten. En voor elk wat wils! Want of uw favoriet nou een RVS heupfles is, een heupflacon met leren tasje of een heupfles met bekertjes (als set).. Allgifts.nl heeft het allemaal voor u!

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster