Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Zadelhoesjes bedrukken

Waarom zou u vandaag de dag nog zadelhoesjes bedrukken? Wel.. hierom! In Nederland en België hebben wij meer dan regelmatig te maken met winterse buien. Dit kan sneeuw, hagel of regen zijn. Tevens staan ons landjes bekend om de vele fietsen. Veel personen fietsen naar hun werk, naar de kroeg, naar de stad.. Wanneer er dan een flinke regenbui plaatsvindt, komen zadelhoesjes wel heel erg goed van pas. Uw relatie kan op een droog zadel weer naar huis fietsen. Laat daarom zadelhoesjes bedrukken voor uw relaties en zorg voor een positieve associatie aan uw bedrijf!

Zo gebruikt u bedrukte zadelhoesjes

Wist u dat u het bedrukte zadelhoesje op twee manieren kunt gebruiken? De eerste optie is om het hoesje droog mee te nemen in uw tas, of misschien wel onder uw zadel. Heeft het geregend, dan tovert u het hoesje tevoorschijn en zit u lekker droog. De andere manier is om juist het zadelhoesje bij droog weer op uw fiets te laten zitten.. Heeft het dán geregend, haalt u juist het hoesje eraf en dat bespaart u een natte broek. Het is maar net wat u fijn vindt! Bovendien kan het zadelhoesje als herkenbaarheid van uw fiets dienen, ideaal wanneer uw fiets in één van die volle fietsenrekken op het station staat.

Hier let u op bij zadelhoesjes bedrukken 

Het is aan te raden om per product te kijken naar de bedrukkingsmogelijkheden. Het ene hoesjes kan helaas niet bedrukt worden, terwijl het andere wel in full colour voorzien kan worden van uw logo. Datzelfde geldt eigenlijk voor de minimale afnames. Waar het ene zadelhoesje een minimum afname heeft van 300 stuks, kent het andere hoesje geen afname vereisten!

Zadelhoesjes voor relaties 

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan zadelhoesjes. De zadelhoezen zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren. Er is dus altijd een zadelhoes die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze polyester zadelhoes. De hoes past over ieder fietszadel. Dit zorgt ervoor dat u veel mensen bereikt met deze actie. Liever andere fietsaccessoires weggeven? We hebben genoeg keuze! 

8.9
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999