+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Dubbelwandige glazen

(11)

..

Dubbelwandige glazen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte dubbelwandige glazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals dubbelwandige glazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk dubbelwandige glazen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 25 klanten

Dubbelwandige glazen

Allgifts.nl biedt gegraveerde dubbelwandige glazen aan. Door de isolerende dubbelwandige glazen blijven warme dranken langer warm en koude dranken langer koud. Ideaal voor in de winter én voor in de zomer. Daarnaast worden dubbelwandige glazen minder snel heet aan de buitenkant; een echte win-win situatie dus. Dubbelwandige glazen zijn in elk seizoen een geschikt relatiegeschenk. Heerlijke koude frisdranken in de zomer op het terras of geeft u uw werknemers een glas warme chocolademelk waar zij hun vingers niet aan branden? U zult uw vingers in ieder geval niet branden aan de prijs van Allgifts.nl. Hoe hoger het afnameaantal van de dubbelwandige (thee)glazen, hoe lager de prijs in verhouding wordt.

Bedrukte dubbelwandige glazen

Naast de vele voordelen is het mogelijk om dubbelwandige glazen te personaliseren met uw bedrijfslogo, slogan, tekst of beeldmerk. Gegraveerde dubbelwandige glazen hebben een luxe en strak uiterlijk en zijn daarnaast ook nog eens vaatwasbestendig Met glazen bedrukken of graveren schenkt u net dat kleine beetje extra aandacht. Meer weten over de bedrukking of gravering van uw glazen? Bekijk onze adviespagina over glazen!

Dubbelwandige glazen als relatiegeschenk

Allgifts.nl biedt een groot assortiment dubbelwandige glazen aan. Hierbij hebt u onder meer keuze uit dubbelwandige theeglazen, dubbelwandige cappuccinoglazen en dubbelwandige espressoglazen. Zelfs theesets die twee dubbelwandige theeglazen bevatten, ontbreken niet in het gevarieerde assortiment relatiegeschenken van Allgifts.nl.

Bestellen? Allgifts.nl is razendsnel!

Wanneer u bij uw gekozen favoriete product het aantal invult en de bedrukkingsvoorwaarden aangeeft, krijgt u direct de prijs te zien. Op die manier weet u direct waar u aan toe bent en met de snelle levering van Allgifts.nl kunt u uw glazen vaak al binnen acht dagen in huis hebben! Heeft u nog vragen of de mogelijkheden van de dubbelwandige glazen bedrukken? Neemt u dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer! Bel 038 760 1900 of mail naar verkoop@allgifts.nl. Wist u trouwens dat het mogelijk is een gratis sample aan te vragen? Wij snappen het als geen ander dat u wilt weten wat u weggeeft. Komt er een bestelling voort uit uw sample? Dan betalen wij uw samplekosten, gewoon omdat het kan.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster