+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Badgehouders

(23)

Badgehouders bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte badgehouders relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals badgehouders bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk badgehouders met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 51 klanten

 

Een badgehouder bedrukken met uw eigen logo!

Met een badgehouder kunt u uw pas gewoon in de houder bevestigen en deze aan uw kleding vastmaken. Zo heeft u uw pas altijd bij de hand en is hij altijd in het zicht. En als de pashouder dan toch in het zicht is, kunt u hem natuurlijk mooi gebruiken om naamsbekendheid voor uw bedrijf te genereren. Laat dus uw badgehouder bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsslogan en breng uw bedrijf extra onder de aandacht! 

Een bedrukte badgehouder van Allgifts.nl

Een badgehouder is niet alleen praktisch, het kan zelfs winstgevend zijn. Laat uw badgehouder bedrukken en geef er één aan uw medewerkers tijdens een bedrijfsuitje. Iedereen ziet uw logo! Of geef een pashouder aan uw relaties en verspreid uw bedrijfslogo via hen. Een badgehouder bedrukken hoeft helemaal niet duur te zijn. Een onbedrukte badgehouder is al verkrijgbaar vanaf € 0,23 en voor een kleine meerprijs kunt u deze badgehouders bij Allgifts.nl laten bedrukken. Hoe meer u er afneemt, hoe voordeliger het voor u wordt.

Raak uw badgehouder nooit meer kwijt!

Naast badgehouders kunt u natuurlijk ook andere passen en badges bevestigen in de skipashouder. Raak uw pas nooit meer kwijt en houd deze altijd binnen handbereik. Laat dus snel uw badgehouder bedrukken bij Allgifts.nl en maak een eind aan kleine irritaties, en vergroot bovendien uw naamsbekendheid!

 

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster