+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Badgehouders

(27)

Badgehouders bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte badgehouders relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals badgehouders bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk badgehouders met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 53 klanten

Een badgehouder bedrukken met uw eigen logo!

Met een badgehouder kunt u uw pas of een naamkaartje gewoon in de houder bevestigen en deze aan uw kleding vastmaken. Zo heeft u uw pas altijd bij de hand en is hij altijd in het zicht. Op een beurs herkenbaarheid creëren? Een naamkaartje in een badgehouder doet wonderen! En als de pashouder dan toch in het zicht is, kunt u hem natuurlijk mooi gebruiken om naamsbekendheid voor uw bedrijf te genereren. Laat dus uw badgehouder bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsslogan en breng uw bedrijf extra onder de aandacht! 

Een bedrukte badgehouder van Allgifts.nl

Een badgehouder is niet alleen praktisch, het kan zelfs winstgevend zijn. Laat uw badgehouder bedrukken en geef er één aan uw medewerkers tijdens een bedrijfsuitje, beurs of ander evenement. Iedereen ziet uw logo, bedrijfsnaam of slogan! Of geef een pashouder aan uw relaties en verspreid uw bedrijfslogo via hen. Een badgehouder bedrukken hoeft helemaal niet duur te zijn. Een onbedrukte badgehouder is al verkrijgbaar vanaf € 0,23 en voor een kleine meerprijs kunt u deze badgehouders bij Allgifts.nl laten bedrukken. Hoe meer u er afneemt, hoe voordeliger het voor u wordt.

Raak uw badgehouder nooit meer kwijt!

Naast badgehouders kunt u natuurlijk ook andere passen en badges bevestigen in de skipashouder. Raak uw pas nooit meer kwijt en houd deze altijd binnen handbereik. Laat dus snel uw badgehouder bedrukken bij Allgifts.nl en maak een eind aan kleine irritaties, en vergroot bovendien uw naamsbekendheid! Natuurlijk hebben we nog veel meer mogelijkheden om (naam)kaartjes te presenteren. Een transparant insteekhoesje is ook erg prettig in gebruik. Deze badgehouder zit aan een keycord bevestigd. Wist u dat u nóg professioneler overkomt als u een badgehouder bedrukt? Bijna al onze producten die in ons assortiment zitten, zijn bedrukbaar op één of meerdere posities.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster