I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
2.1
3.2
-
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

Badminton racket bedrukken

Bijna iedereen heeft het wel eens gespeeld: badminton. Waarschijnlijk herinnert u zich nog wel de zomerse dagen op de camping, gezellig badmintonnen met familie of vriendjes en vriendinnetjes. Wilt u deze fijne herinnering weer tot leven roepen? Bestel dan badminton relatiegeschenken op Allgifts! Leuk voor collega’s of relaties met kinderen. Natuurlijk kunt u op een zomerse dag ook gewoon met uw collega’s in de pauze een potje badmintonnen. Bij Allgifts kunt u zelfs een badminton racket bedrukken met uw bedrijfslogo of zelf gekozen tekst!

Bedrukte badminton rackets

Bent u op zoek naar een sportief relatiegeschenk en wilt u de geschenken een persoonlijk tintje geven? Dan is het een leuk idee om een badminton racket te bedrukken met uw eigen logo of andere opdruk!  Uw logo wordt door middel van een etiket op het label aangebracht, of op het voorvak van de hoes van de badminton rackets. Een badminton racket bedrukken bij Allgifts gaat gemakkelijk en snel. U selecteert de badmintonrackets naar keuze, voegt ze toe aan uw winkelwagentje en selecteert het soort bedrukking. Vervolgens kunt u uw logo of tekst kiezen. Wist u dat u bij Allgifts altijd eerst een digitale proefdruk van het eindresultaat ontvangt? Pas wanneer u akkoord geeft, zijn wij tevreden en gaan we over tot het bedrukken van uw relatiegeschenken. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan.

Allgifts, dé specialist in relatiegeschenken

Wist u dat Allgifts al jarenlang de specialist is in het bedrukken van uw relatiegeschenken? In korte tijd hebben wij een enorm aantal indrukwekkende opdrachtgevers mogen bedienen van prachtige relatiegeschenken. Kijk gerust eens bij onze referenties. Wilt u een badminton racket bedrukken, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres om dit op een professionele wijze te laten doen. Bestel vandaag nog uw bedrukte badminton rackets bij Allgifts!

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award