Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Model
Ga naar de producten ()

Bodywarmers bedrukken

Lekker warm! Onze bodywarmers zijn vooral erg comfortabel in het voor- en najaar. Ze kunnen dienen als werkkleding, voor mensen die wel eens naar buiten moeten of überhaupt altijd buiten werken. Maar ze zijn ook leuk om te geven, bijvoorbeeld aan je personeel. 

Bodywarmer met logo

Wilt u er warmpjes bij zitten in het na- en voorjaar? Draag dan een bodywarmer. Een bodywarmer is ontzettend praktisch en staat vrijwel bij iedere outfit. Bovendien is de bodywarmer eenvoudig te bedrukken. Zowel op de voor- als achterzijde kan uw logo of slogan komen te staan. Hierdoor springt de tekst altijd in het oog en maakt iedere drager van de bodywarmer reclame voor jouw onderneming! Laat u een bodywarmer bedrukken, dan laat u de ontvanger meteen zien dat u ze een warm hart (en lichaam) toedraagt!

Bedrukte bodywarmers van Allgifts

Een bedrukte bodywarmer met logo is leuk om uw werknemers als werkkleding te laten dragen, wanneer ze in een koele omgeving werken. Zo kunnen ze bodywarmer aandoen wanneer het koud is en gemakkelijk uitdoen wanneer ze het warm krijgen. Omdat een bodywarmer wordt gedragen over de kleding, kunnen ze onder de bodywarmer gewoon hun werkkleding dragen. Een ideaal geschenk voor bijvoorbeeld werknemers van een tuincentrum of werknemers van een bouwbedrijf. Bij Allgifts laat u gemakkelijk een bodywarmer bedrukken, zodat uw bedrijfslogo altijd zichtbaar is voor de klanten.

Overige relatiegeschenken

Natuurlijk heeft Allgifts.nl nog veel meer originele relatiegeschenken in het assortiment. Bij Allgifts kunnen we een bodywarmer bedrukken met logo, maar u kunt de bodywarmers uiteraard ook onbedrukt bestellen. Bent u op zoek naar andere kleding- of textiel? Wij hebben ook veel andere leuke kledingstukken in ons assortiment die u kunt laten bedrukken met logo, bijvoorbeeld jassen of t-shirts. Bij Allgifts ontvangt u altijd eerst een digitale proefdruk alvorens wij de bodywarmer bedrukken met logo. Zo weet u zeker dat het resultaat naar wens is! Laat vandaag nog uw bodywarmers bedrukken bij Allgifts en geef uw relaties dit warme geschenk!

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999