+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Koffiebekers

(19)

Koffiebekers bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte koffiebekers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals koffiebekers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk koffiebekers met opdruk of zonder opdruk.

4.5 door 22 klanten

Koffiebekers bedrukken 

Bijna iedere Nederlander drinkt koffie. Een koffiebeker is dan ook een zeer geschikt geschenk wanneer u een groot publiek wilt bereiken. Laat koffiebekers bedrukken met uw logo, en uw bedrijf wordt overal gezien. Tevens is dit geschenk leuk te geven met een passende boodschap als ‘’Laten we eens een kopje koffie drinken’’. Op die manier kunt u deze koffiebekers ook als geschenk geven aan bijvoorbeeld zakenpartners.

Koffiebekers met logo 

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met koffiebekers bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de koffiebeker wordt gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle koffiebekers zijn ook onbedrukt te bestellen.

Koffiebekers voor relaties

Omdat bijna iedereen koffie drinkt, zijn koffiebekers overal uit te delen. Ook kunt u er iets speciaals van maken door de koffiebekers bij uw relatie zelf op kantoor uit te delen. Dit maakt het extra persoonlijk. Allgifts.nl heeft een ruim assortiment aan koffiebekers. Zo hebben we bijvoorbeeld koffiebekers van plastic, porselein en metaal. Welke koffiebeker zet u in voor uw bedrijf? 

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster