I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Lengte cm
Ga naar de producten ()

Springtouwen bedrukken

Jump! Een springtouw bedrukken is perfect wanneer u kinderen in uw doelgroep heeft. Maar ook volwassenen gebruiken ze. Springen is namelijk een ontzettend effectieve workout. Laat u dit speelgoed bedrukken voor kinderen? Dan is dat een uistekend idee! Kinderen gaan dankzij geschenken zoals deze weer naar buiten en komen aan hun beweging. Gezond!

Springtouw met logo: spring eruit bij de rest! 

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat er echt uitspringt? Dan zit u goed met de springtouwen van Allgifts. Ga in de pauzes op uw werk weer helemaal terug in de tijd en spring uit de ban met onze springtouwen! Een springtouw kan bovendien een erg leuk relatiegeschenk zijn als u werkt in een organisatie waarin beweging een grote rol speelt. Met behulp van een springtouw sla je op speelse wijze lekker aan het bewegen. Goed voor zowel uw werknemers als uw zakenrelaties. Ook als u in een organisatie werkt met kinderen, kan een springtouw een leuk geschenk zijn. Ze maken al springend reclame voor uw bedrijf!

Bedrukte springtouwen van Allgifts 

Bij Allgifts kunt u verschillende soorten springtouwen kopen. Zo verkopen we bijvoorbeeld een springtouw met teller, zodat u niet meer hardop het aantal sprongen hoeft te tellen! Ook verkopen we een multifunctioneel sport springtouw zonder koord, ideaal om mee te nemen op reis of om te trainen in kleine ruimtes. Dit springtouw heeft een teller, een timer en hij meet uw calorieverbruik. Ook voor een ouderwets springtouw bent u bij ons aan het goede adres, want wij verkopen ook een springtouw met retro houten handvaten. Terug naar die goede oude tijd!

Uw eigen logo of slogan

Bent u op zoek naar een speels relatiegeschenk met een persoonlijke touch? Dan kunt u bij Allgifts een springtouw bedrukken met een eigen logo of afbeelding. Zo springt u er pas echt uit bij de rest. Een springtouw bedrukken is gemakkelijk bij Allgifts. U selecteert simpelweg een springtouw naar uw keuze. Daarna kunt u uw afbeelding uploaden en het aantal kleuren selecteren. Zodra u een digitale proefdruk heeft ontvangen en uw goedkeuring heeft verleend, gaat Allgifts voor u het springtouw bedrukken. Wilt u ook eruit springen met een uniek cadeau? Laat dan snel uw springtouw bedrukken bij Allgifts!

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018