+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Sleutelhangers met opener

(23)

Sleutelhangers met opener bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte sleutelhangers met opener relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals sleutelhangers met opener bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk sleutelhangers met opener met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 35 klanten

Sleutelhanger met opener bedrukken

Bent u op zoek naar een functioneel relatiegeschenk? Laat dan een sleutelhanger met opener bedrukken! Sleutelhangers zijn geschikte geschenken voor jong en oud! Iedereen heeft ten slotte wel een sleutel! Is het niet van de auto, dan is het wel van de fiets. Daarom maakt u tegenwoordig iedereen blij met een sleutelhanger! Dankzij de functionele opener die aan de sleutelhanger zit, wordt het geschenk ook nog eens veel langer bewaard door uw relaties. Dat is nog eens relatief goedkoop reclame maken!

Bedrukte sleutelhanger met opener

Wilt u een onuitwisbare indruk achterlaten op uw relaties? Kies dan voor een bedrukte sleutelhanger met opener! De sleutelhangers zijn volledig naar uw wensen te bedrukken. Wanneer u ervoor kiest om de sleutelhanger met opener te bedrukken, blijft uw bedrijf langer in het geheugen van uw relatie. Iedere keer wanneer uw relatie in contact komt met de bedrukte sleutelhanger wordt hij of zij geconfronteerd met uw bedrijf. En dat is precies de bedoeling, toch?

Sleutelhanger met opener met logo

Uit onderzoek is gebleken dat men van het weggeven van cadeaus gelukkiger wordt dan van het ontvangen van cadeaus. Deel daarom sleutelhangers met openers uit aan relaties. U kunt uw sleutelhanger met opener met logo overal uitdelen! Op straat, op een beurs maar natuurlijk is het ook een geschikt item om op scholen uit te delen. Waar uw sleutelhanger met logo ook wordt uitgedeeld, hij zal overal populair en gewild zijn!

Bestel snel en gemakkelijk

Het bestelproces verloopt bij Allgifts.nl snel en gemakkelijk. U kunt zelf uw bestelling eenvoudig plaatsen op onze website. Mocht u tijdens het bestellen onverhoopt vastlopen, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag! Onze medewerkers zijn bereikbaar op tel:+31 (0)38 - 760 1900. Ook kunt u mailen naar verkoop@allgifts.nl.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster