+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Sleutelhangers met opener

(21)

Altijd een opener bij de hand voor het frisje tijdens een warme zomerdag of het biertje tijdens de vrijdagmiddagborrel met een sleutelhanger met opener! Waar u op kunt letten bij de aanschaf van sleutelhangers? Bekijk vrijblijvend onze adviespagina

Sleutelhangers met opener bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte sleutelhangers met opener relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals sleutelhangers met opener bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk sleutelhangers met opener met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 33 klanten

Sleutelhanger met opener bedrukken

Bent u op zoek naar een functioneel relatiegeschenk? Laat dan een sleutelhanger met opener bedrukken! Sleutelhangers zijn geschikte geschenken voor jong en oud. Iedereen heeft ten slotte wel een sleutel! Is het niet van de auto, dan is het wel van de fiets. Of van kantoor of van het huis.. Daarom maakt u tegenwoordig iedereen blij met een sleutelhanger! Dankzij de functionele opener die aan de sleutelhanger zit, wordt het geschenk ook nog eens veel langer bewaard door uw relaties. Dat is nog eens relatief goedkoop reclame maken!

Bedrukte sleutelhanger met opener

Wilt u een onuitwisbare indruk achterlaten op uw relaties? Kies dan voor een bedrukte sleutelhanger met opener! De sleutelhangers zijn volledig naar uw wensen te bedrukken. Wanneer u ervoor kiest om de flesopener sleutelhanger te bedrukken, blijft uw bedrijf langer in het geheugen van uw relatie. Iedere keer wanneer uw relatie in contact komt met de bedrukte sleutelhanger wordt hij of zij geconfronteerd met uw bedrijf. En dat is precies de bedoeling, toch? Wat dacht u van een bieropener sleutelhanger voor een groot horeca evenement? Of een flesopener sleutelhanger bij een open dag voor scholieren? Bekijk onze adviespagina over sleutelhangers om te weten waar u op kunt letten bij de aanschaf van openers!

Sleutelhanger met opener met logo

Uit onderzoek is gebleken dat men van het weggeven van cadeaus gelukkiger wordt dan van het ontvangen van cadeaus. Deel daarom sleutelhangers met openers uit aan relaties. U kunt uw sleutelhanger met opener met logo overal uitdelen! Op straat, op een beurs maar natuurlijk is het ook een geschikt item om op scholen uit te delen. Waar uw sleutelhanger met logo ook wordt uitgedeeld, hij zal overal populair en gewild zijn!

Bestel snel en gemakkelijk

Het bestelproces verloopt bij Allgifts.nl snel en gemakkelijk. U kunt zelf uw bestelling eenvoudig plaatsen op onze website. Mocht u tijdens het bestellen onverhoopt vastlopen, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag! Onze medewerkers zijn bereikbaar op tel:+31 (0)38 - 760 1900. Ook kunt u mailen naar verkoop@allgifts.nl.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster