+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Glazen

(134)

Wie heeft er niet meerdere keren per dag een glas in zijn handen! Glazen zijn hierdoor perfecte relatiegeschenken. Bedrukt met uw logo kunt u vele kanten op. Kies voor bierglazen, theeglazen, dubbelwandige glazenwijnglazen of een stijlvolle karaf.
 

Glazen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte glazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals glazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk glazen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 225 klanten

Longdrink 27 cl. bedrukken

v.a. € 0,41

Glas Cuba 270ml bedrukken

v.a. € 0,51

Spring theeset bedrukken

v.a. € 8,02

3 Waterglazen bedrukken

v.a. € 8,29

Tip!
Glazen pot bedrukken

v.a. € 11,90

Bierflute  19 cl. bedrukken

v.a. € 0,52

Glazen bedrukken?

Op zoek naar een bruikbaar relatiegeschenk of presentje? Geef glazen cadeau! Dan weet u zeker dat uw geschenk niet zomaar in de prullenbak verdwijnt. Al jarenlang zijn glazen geliefd als relatiegeschenk. Waarom is het uitdelen van glazen interessant voor u als ondernemer? Glazen zijn niet alleen gewild, maar ook nog eens goed bedrukbaar. De kans op succes is groot!

Bedrukte glazen met uw logo

Bij Allgifts.nl heeft u de keuze om uw glazen onbedrukt te bestellen, maar ook graveren behoort tot de opties. Personaliseer uw glazen met bedrijfslogo, slogan, tekst en/of beeldmerk en zorg dat u overal gezien wordt. Door de glazen te graveren, cre??ert u een luxe en strak design. Daarnaast is het graveren van een glas ideaal, doordat het glas in de vaatwasmachine kan zonder dat de gravering verdwijnt.

Welke soorten glazen zijn er?

Momenteel telt het glazenassortiment van Allgifts.nl ruim 130 verschillende producten! Wij bieden niet alleen standaard bierglazen, wijnglazen en theeglazen aan.. Maar ook karaffen, dubbelwandige glazen, frisdrankglazen, waterglazen, whiskeyglazen en zelfs shotglazen behoren tot de mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een relatiegeschenk voor uw collega???s of als u op zoek bent naar glazen voor een feestje? Bij Allgifts.nl kunt u terecht met al uw wensen. Bedrukte glazen bestel je dus op www.allgifts.nl.

Uw boodschap is glashelder

Heeft u uw gewenste glas gevonden? Bestel dan heel eenvoudig zelf uw glazen online bij Allgifts.nl. Wanneer u kiest om de glazen te bedrukken, weet u zeker dat uw boodschap glashelder is. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Onze professionele verkopers staan graag voor u klaar. Bel 0529-428024 of mail naar verkoop@allgifts.nl. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster