I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0.1
3.5
-
Kleur
Toon alles
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

5 producten Sorteren op:
4.1 door 16 klanten
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Pillendoosjes met logo als praktische weggever

Wie wel eens medicatie slikt, weet hoe fijn het is om een pillendoosje te hebben. Laat daarom pillendoosjes bedrukken. Voor medicatie is het fijn, maar ook om bijvoorbeeld gewoon vitaminepillen te bewaren zijn pillendoosjes met logo ideaal. Ze weet u elke dag hoeveel en elke pillen u nog moet slikken. Neem gerust even een kijkje tussen alle soorten en maten en bestel gauw, want we hebben leuke extra’s voor bestellende klanten! Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar (tijdens kantooruren). Bel of mail ons en wij helpen u verder naar uw perfecte relatiegeschenk!

Welke pillendoosjes bedrukken wij?

We kunnen een hoop verschillende pillendoosjes bedrukken. Hoeveel vakken heeft u nodig? We hebben doosjes met 3 vakjes, maar ook met 4 of meer. Ook handig zijn pillendoosjes met logo voor elke dag van de week. We kunnen pillendoosjes bedrukken met 7 draaibare compartimenten. Zo klikt u in een handomdraai door naar de volgende dag. Pillendoos bedrukken om mee te nemen? Hoe handig is het dan om er standaard een flesje water bij te hebben? Daarvoor hebben we een combinatie van een doosje met een flesje. Handig!

Bedrukte pillendoosjes met uw logo of slogan

De bedrukking ligt aan het materiaal en de vorm. Uw pillendoosjes bedrukken we altijd met de best geschikte druktechniek, uitgezocht door onze gespecialiseerde mensen. Bij de meeste doosjes is bedrukking mogelijk. Bij enkele kan het zijn dat uw logo of bedrijfsnaam niet op het product gedrukte kan worden. U kunt altijd uitgaan van het beste resultaat, dankzij onze gratis logoservice. Zij zetten wanneer nodig uw geüploade bestand om in de scherpst mogelijke versie van uw logo of bedrijfsnaam. Voordat we drukken, hebben we akkoord van u nodig. Dat doen we met een digitale drukproef die we u per mail toesturen.

Volg uw pakket!

Besteld? Dan kunt u uw pakket op de voet volgen met ons track & tracesysteem! Zo kunt u eigenlijk alles een beetje meekijken!

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award