+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Briefopeners

(12)

Briefopeners bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte briefopeners relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals briefopeners bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk briefopeners met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 26 klanten

Briefopener bedrukken

v.a. € 0,16

Briefopener bedrukken

v.a. € 1,42

Briefopener bedrukken

v.a. € 2,57

Briefopener bedrukken

v.a. € 0,83

Briefopener bedrukken

v.a. € 9,71

Briefopener bedrukken

v.a. € 13,11

Briefopener bedrukken

v.a. € 9,26

Briefopener bedrukken

v.a. € 3,59

Briefopener bedrukken

v.a. € 2,94

Briefopener bedrukken

v.a. € 2,94

Briefopeners

Iedereen is blij met post. Het is persoonlijk en leuk om open te maken. Daarom worden briefopeners veel gebruikt. Zowel thuis als op kantoor. U kunt hier dan ook veel verschillende personen blij mee maken. Laat briefopeners bedrukken voor uw relaties of medewerkers. Zo wordt het krijgen van post nog leuker, en makkelijker.

Briefopeners bedrukken

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met briefopeners bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de briefopener wordt gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle briefopeners zijn ook onbedrukt te bestellen.

Briefopeners voor relaties

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan briefopeners. Briefopeners zijn te bestellen in verschillende soorten, kleuren en maten. Er is dus altijd een briefopener die aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze kunststof briefopener. Ook kunt u kiezen voor de briefopener van metaal. U heeft dus altijd een geschenk dat past binnen uw budget.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster