+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Buttons

(12)

..

Buttons bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte buttons relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals buttons bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk buttons met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 7 klanten

Bedrukte Buttons mogelijkheden

Voor het bedrukken van Buttons relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Buttons bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Buttons bestellen. Let op! Bedrukte Buttons hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Buttons bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Buttons bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Buttons bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Buttons (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Buttons relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster