+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Kleding

(412)

Kleding bedrukken of borduren met uw logo en/of tekst? Van bedrukte werkjassen voor uw bouwpersoneel tot geborduurde polo's voor uw zakenrelaties. Met bedrukte kleding zorgt u voor een grote herkenbaarheid en een professionele uitstraling. 

Kleding bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte kleding relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kleding bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kleding met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 433 klanten

Werkhandschoenen bedrukken

v.a. € 0,52

Retro T-Shirt bedrukken

Offerte opvragen

Kleding bedrukken voor uw personeel?

U hebt een eigen onderneming of zorgt ervoor dat medewerkers van de onderneming waar u werkt in gelikte bedrijfskleding lopen. Kleding bedrukken zal u dan zeker overwogen hebben. Bij Allgifts.nl behoort kleding bedrukken ook tot de mogelijkheden. Of u nou veiligheidsjassen nodig hebt voor bouwpersoneel, t-shirts met logo voor horecatoppers of nette bedrukte polo’s voor de verkopers die op een internationale beurs staan? Wij hebben meer dan 400 soorten kledingstukken te bedrukken, zodat er altijd wel gepaste (bedrijfs)kleding voor u tussen!

Bedrukte kleding zorgt voor herkenbaarheid!

Of u nou langs het sportveld staat in professioneel sporttenue of op een festival werkzaam bent.. Kleding bedrukken met uw logo zorgt voor herkenbaarheid. Mensen weten u op deze manier te vinden! Wist u dat u bij de meeste kleding zelf de keuze kunt maken met wat voor drukmethode uw kleding gepersonaliseerd wordt? T-shirts bedrukken of jassen borduren.. Het is uw feestje!

T-shirts bedrukken is razend populair

Van al onze kleding is t-shirts bedrukken toch wel echt de favoriet. Vrouwen t-shirts, mannen t-shirts, kinder shirts.. Voor iedereen is er wel wat wils. En of u nou bedrukte t-shirts met logo, tekst of misschien wel allebei wilt: bijna alles is mogelijk!

Gratis sample

De meest gestelde vraag die wij krijgen, is of het mogelijk is de kleding te passen. Het leuke is, dat het zeker kan. U kunt een gratis – onbedrukt – sample bestellen van het product waarin u geïnteresseerd bent. Deze krijgt u van ons gratis, als er een bestelling uit voortkomt. Wilt u weten hoe uw bedrukking op de kleding eruit komt te zien? Dan sturen wij u, na bestelling, een gratis digitale drukproef. Zo weet u hoe uw kleding bedrukt gaat worden. Wij beginnen pas met het bedrukken, als u de drukproef heeft goedgekeurd. Waar wacht u nog op?    

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster