+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Koffiekopjes

(26)

Koffiekopjes zijn onmisbaar voor de echte cafeïneliefhebber. Deze kopjes hebben een inhoud tussen de 150 en 200 mililiter. Wist u dat deze maten ook geschikt zijn voor senseokoffie? Bekijk onze mokken als u op zoek bent naar grotere kopjes (>200 ml). Meer info? Bekijk onze adviespagina!
 

Koffiekopjes bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte koffiekopjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals koffiekopjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk koffiekopjes met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 45 klanten

But first, coffee in een koffiekopje

Koffie, koffie, lekker bakje koffie! Natuurlijk zijn koffiekopjes onmisbaar voor de echte koffieleut. Een flinke scheut cafeïne in de morgen in een mooi kopje koffie. Bent u nou toevallig nét op zoek naar de perfecte koffiekopjes met logo? Gevonden. Allgifts.nl heeft de wereld aan koffiekopjes. Wist u trouwens dat koffiekopjes tussen de 150 en 200 milliliter geschikt zijn voor senseo apparaten en cappuccino’s? Als u op zoek bent naar een kop waar een sloot koffie in kan, kijkt u bij de mokken. Deze zijn groter dan de kopjes, namelijk meer dan 200 ml. Nog meer weten? Lees onze adviespagina over mokken!

Koffiekopjes bedrukken met logo

Nu bent u aan het nadenken.. ‘Waarom zou ik koffiekopjes bedrukken?’ Wel, zou het niet ontzettend professioneel overkomen als u uw werknemers of relaties op het werk koffie of thee kunt aanbieden in bedrijfsservies? Hoeveel thee en koffie wordt er bij u op het werk geschonken en gedronken? Vast vaak genoeg om te overwegen een bedrukt servies aan te schaffen. Mocht u trouwens kop en schotel de voorkeur geven boven koffiekopjes, dan is dat ook een optie! Maar, hiermee zijn we er nog niet..

Aandacht schenken met een bedrukt koffiekopje

Een kopje wordt lang bewaard, omdat hij functioneel is; meerdere keren per dag bruikbaar. Staat u op een beurs, open dag of ander evenement? Waarom trekt u dan niet de aandacht met een koffiekopje of mok? Een leuke weggever die lang bewaard blijft. Een kop bedrukken is daarom absoluut het overwegen waard. Uw naam wordt zo nog vaak gezien. Win-win dus!

Zonder verrassingen naar een topproduct

Verrassingen lijken leuk, maar dat is niet altijd het geval. Bij Allgifts.nl doen we alleen aan leuke verrassingen, zoals een gratis cadeau bij uw bestelling. We vinden zekerheid erg belangrijk en daarom krijgt u van ons altijd een gratis digitale drukproef, voordat we uw favoriete kopjes bedrukken met logo. Zo bent u hoe dan ook tevreden over de positie en de grootte van de opdruk. En we maken het nog leuker door uw levering gratis bij u af te leveren, mits uw afleveradres in de Benelux is.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster