+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Sleutelhangers

(322)

De sleutelhanger is een leuke goedkope giveaway met eindeloze mogelijkheden. Voor bijna elke branche hebben wij een passende sleutelhanger. Te bedrukken of graveren met uw logo. Kies voor een stoere sleutelhanger met opener of kleurrijke sleutelhanger met muntje.

Sleutelhangers bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte sleutelhangers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals sleutelhangers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk sleutelhangers met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 595 klanten

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 0,24

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 0,72

Sleutelhangers bedrukken? Allgifts.nl

De meeste mensen hebben wel ergens in een overvolle tas of jaszak een sleutel zitten. En een sleutel is dan niet altijd gemakkelijk te vinden. Een sleutelhanger zorgt ervoor dat een sleutel of sleutelbos opvallender is en dus makkelijker te vinden is. In sommige gevallen dient een sleutelhanger puur ter versiering. In 9 van de 10 gevallen hangt er wel een sleutelhanger aan de sleutel, met wat voor reden dan ook. Duidelijk een voorbeeld van een leuk en goed gebruikt relatiegeschenk of give away! Allgifts.nl heeft sleutelhangers in allerlei soorten en maten. Daarnaast is het mogelijk de sleutelhanger te bedrukken.

Bedrukte sleutelhanger

Uw logo, bedrijfsnaam of slogan op de sleutelhanger schreeuwt om aandacht en maakt de sleutelbos opeens tot het hart van uw zakenpartner of relatie. Wij hebben diverse drukmogelijkheden als het gaat het om sleutelhangers bedrukken. Kleur, tekst, afbeelding, etc. Natuurlijk is het ook een optie om een onbedrukte sleutelhanger weg te geven. Geeft u een hanger m??t bedrukking weg? Dan weet u zeker dat er nog eens aan u gedacht wordt..

Soorten sleutelhangers

Voor welke doelgroep u ook wat zoekt, Allgifts.nl heeft voor iedere leeftijdsgroep wat wils. Van karabijnhaken tot een sleutelhanger met waterpas en van een sleutelhanger met lampje tot een volledig zelf ontworpen product. Wij kunnen er dus voor zorgen dat er een sleutelhanger tussenzit of gemaakt wordt die aansluit bij uw wensen als het gaat om ontwerp. Vraagt u zich af waarom wij sleutelhangers met lampjes verkopen? Handig als uw werknemers in het donker het sleutelgat moeten zoeken!

Maak een keus uit meer dan 500 hangers!

Allgifts.nl heeft meer dan 500 sleutelhangers in het assortiment. Kun jij kiezen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar als u hulp nodig heeft bij het kiezen van een juist geschenk. Samen met een verkoop- en adviesmedewerker kijkt u naar uw wensen en doelgroep. Daarna kunt u heel gemakkelijk z??lf uw bestelling plaatsen en uw order volgen.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster