+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Vrijetijd & Outdoor

(521)

Vrijetijd & Outdoor bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte vrijetijd & outdoor relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals vrijetijd & outdoor bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk vrijetijd & outdoor met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 1168 klanten

Tip!
PE slippers, maat M            MO8045-03 bedrukken

v.a. € 0,36

Kompas bedrukken

v.a. € 0,24

Bagagelabel bedrukken

v.a. € 0,26

Waaier bedrukken

v.a. € 0,61

Tip!
Fietslampje bedrukken

v.a. € 1,02

BBQ-set bedrukken

v.a. € 5,41

Tip!
Seatzac bedrukken

v.a. € 18,69

BeachGames spel bedrukken

v.a. € 2,49

Bagageweger bedrukken

v.a. € 2,54

En-Route kompas bedrukken

v.a. € 0,59

Bagagelabel bedrukken

v.a. € 0,27

Fietstas. bedrukken

v.a. € 6,24

Vrije tijd en outdoor relatiegeschenken bedrukken met logo

Bent u op zoek naar relatiegeschenken voor echte buitenmensen? Of vindt dat uw werknemers wel eens van hun vrije tijd mogen genieten en wilt u ze een origineel relatiegeschenk geven? Neem dan eens een kijkje in het aanbod relatiegeschenken in onze categorie ‘Vrije tijd en Outdoor’. Met de vrije tijd en outdoor relatiegeschenken zullen uw werknemers en zakenrelaties ook in hun vrije tijd nog eens aan uw organisatie denken. Bijvoorbeeld wanneer ze in de winter ‘s ochtends hun ruiten staan te krabben met onze handige ijskrabber die is vermomd als parkeerkaart. Of wanneer ze zomers in de zon zitten en een zonnebril met uw logo opzetten. Hoe origineel wilt u het hebben?

Outdoor en vrije tijd relatiegeschenken

Laat uw relaties genieten van hun vrije tijd en outdooractiviteiten! Geef ze een nuttig outdoor relatiegeschenk cadeau die ze vaak zullen gebruiken. Uiteraard zorgen we dat de outdoor relatiegeschenken professioneel bedrukt worden met uw logo of promotietekst zodat uw naam altijd onder de aandacht blijft, ook wanneer uw relatie in zijn of haar vrije tijd diverse outdoor activiteiten onderneemt. Neem een kijkje in de categorie Vrije tijd en Outdoor of bekijk ons complete assortiment relatiegeschenken!

Inspiratie

Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken met uw logo maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Of bent u gewoon op zoek naar leuke ideeën? Neem dan eens een kijkje in onze portfolio voor wat inspiratie. Hier vindt u ook outdoor en vrije tijd relatiegeschenken met bedrukking, zoals een kompas met logo. Natuurlijk helpen wij u ook graag met het bedenken van een leuk geschenk. Wij zijn gespecialiseerd in het uitwerken van creatieve ideeën tot promotioneel concept! Neem gerust eens contact op over de mogelijkheden.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster