+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Vrijetijd & Outdoor

(616)

Vrijetijd & Outdoor bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte vrijetijd & outdoor relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals vrijetijd & outdoor bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk vrijetijd & outdoor met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 1406 klanten

Newtown zonnebril bedrukken

v.a. € 19,73

Ijskrabber bedrukken

v.a. € 0,13

Malibu zonnebril bedrukken

v.a. € 0,60

Tip!
Fietslampje bedrukken

v.a. € 1,02

Kompas bedrukken

v.a. € 0,24

Zonnebril bedrukken

v.a. € 0,77

Tip!
PE slippers, maat M            MO8045-03 bedrukken

v.a. € 0,60

Ijskrabber bedrukken

v.a. € 0,85

Waaier bedrukken

v.a. € 0,56

Kinder strandset bedrukken

v.a. € 1,10

Ijskrabber bedrukken

v.a. € 0,45

Zonnebril bedrukken

v.a. € 0,77

Sleuteletui bedrukken

v.a. € 0,46

IJskrabber bedrukken

v.a. € 0,37

LED fietslampje bedrukken

v.a. € 0,44

BBQ-set bedrukken

v.a. € 5,41

Vrije tijd en outdoor relatiegeschenken bedrukken met logo

Bent u op zoek naar relatiegeschenken voor echte buitenmensen? Of vindt dat uw werknemers wel eens van hun vrije tijd mogen genieten en wilt u ze een origineel relatiegeschenk geven? Neem dan eens een kijkje in het aanbod relatiegeschenken in onze categorie ‘Vrije tijd en Outdoor’. Met de vrije tijd en outdoor relatiegeschenken zullen uw werknemers en zakenrelaties ook in hun vrije tijd nog eens aan uw organisatie denken. Bijvoorbeeld wanneer ze in de winter ‘s ochtends hun ruiten staan te krabben met onze handige ijskrabber die is vermomd als parkeerkaart. Of wanneer ze zomers in de zon zitten en een zonnebril met uw logo opzetten. Hoe origineel wilt u het hebben?

Outdoor en vrije tijd relatiegeschenken

Laat uw relaties genieten van hun vrije tijd en outdooractiviteiten! Geef ze een nuttig outdoor relatiegeschenk cadeau die ze vaak zullen gebruiken. Uiteraard zorgen we dat de outdoor relatiegeschenken professioneel bedrukt worden met uw logo of promotietekst zodat uw naam altijd onder de aandacht blijft, ook wanneer uw relatie in zijn of haar vrije tijd diverse outdoor activiteiten onderneemt. Neem een kijkje in de categorie Vrije tijd en Outdoor of bekijk ons complete assortiment relatiegeschenken!

Inspiratie

Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken met uw logo maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Of bent u gewoon op zoek naar leuke ideeën? Neem dan eens een kijkje in onze portfolio voor wat inspiratie. Hier vindt u ook outdoor en vrije tijd relatiegeschenken met bedrukking, zoals een kompas met logo. Natuurlijk helpen wij u ook graag met het bedenken van een leuk geschenk. Wij zijn gespecialiseerd in het uitwerken van creatieve ideeën tot promotioneel concept! Neem gerust eens contact op over de mogelijkheden.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster