Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Herfst deals Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Tennissetjes bedrukken

Tennissetjes bedrukken doet u sportief overkomen en het is ook nog eens een heerlijk zomers geschenk! Tennissetjes zijn sportartikelen met een speelse twist. Ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie! Had u er al aan gedacht dat u daardoor zelfs in het buitenland zult opvallen? Gaaf, toch?

Tennissetjes met logo

Tennissetjes bedrukken doet uw logo overal opvallen. Dit soort sportieve setjes worden vaak meegenomen op vakantie, dus u zult zelfs in het buitenland opvallen! Hoe gaaf is dat? Ook niet onbelangrijk: u maakt uw relatie ontzettend blij met een speels geschenk zoals een tennisset.

Bedrukte tennissetjes, hoe?

Deze setjes bestaan meestal uit 2 rackets en een balletje. Voor de meeste setjes geldt dat we de tennisrackets bedrukken met uw logo, zodat u echt opvalt. Dat kan vaak op 1 zijde, maar ook op beide. Meestal heeft u hier zelf een keuze in.

Tennissetjes met logo bestellen bij Allgifts

Geef uw voorkeuren aan: de kleur, de bedrukking en de leveringsdatum. Upload dan uw artwork en dan gaan wij er verder mee aan de slag! En daar blijft u altijd bij betrokken. We optimaliseren uw artwork gratis en u krijgt altijd een digitale drukproef voor akkoord. 

8.9
1891 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999