Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Schrijfkleur
Mechanisme
Grip
Ga naar de producten ()
Reset filters

Grappige pennen bedrukken

Maak uw relaties, klanten of medewerkers aan het lachen met onze grappige pennen. Allemaal hebben ze hun eigen vorm van humor in zich. Weer eens iets anders dan een standaard pen! Bekijk bijvoorbeeld eens de pen in de vorm van lipstick. Een pen kiest u niet zo 1, 2, 3 uit. Het is belangrijk te letten op de schrijfkleur, grip, en materiaal. Lees hier alles wat handig is om op te letten bij het bedrukken van pennen.

Grappige pennen met logo

Wilt u dat uw pen opvalt tussen alle andere pennen die op een bureau te vinden zijn? Kies dan voor een opvallende, grappige pen bedrukt met naam of logo. In deze categorie is geen standaard balpen te vinden, maar alleen pennen die compleet anders zijn dan alle andere pennen. Ze zijn er echt in alle verschillende vormen en maten. Op deze manier is er dus echt voor elke branche of bedrijf een grappige pen te vinden. Zo is er bijvoorbeeld zelfs een pen in de vorm van een lippenstift voor beautysalons en zijn er pennen in de vorm van een injectiespuit te bestellen voor zorginstellingen. Kortom de keuze is reuze in ons assortiment grappige pennen. Maar, let u bij de aanschaf ook op bijvoorbeeld de inktkleur, de grip en clip en het materiaal? Meer hierover leest u op onze pennen adviespagina.

Grappige bedrukte pennen voor nog meer fun!

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze grappige pennen te bedrukken zodat als de opvallende pen uit een bureaulaatje wordt gehaald er ook nog eens uw bedrijfsnaam op te zien is. Een bedrukte fun pen heeft als voordeel dat deze direct opvalt in een etui of pennendoos en daardoor uw logo altijd onthouden wordt. Daar komt ook nog eens bij dat een grappige pen veel meer schrijfplezier geeft. Denk eens aan de kinderen van uw relaties die er helemaal weg van zullen zijn! Zeker weten dat ze de pizzapen niet meer loslaten!

Bedrukte fun pennen schrijven geschiedenis

Bent u enthousiast over de meerwaarde van grappige pennen ten opzichte van bijv. meer standaard, goedkope balpennen? Kies een leuke pen en geef aan hoeveel kleuren bedrukking u erop wilt hebben. Wij maken dan ter beoordeling razendsnel een drukproef voor u op. Na uw akkoord zullen wij met zorg de promotieartikelen bedrukken en uiteraard snel leveren zodat u het op tijd onder uw klanten en of relaties onder aandacht kunt brengen. Mocht u nog vragen hebben dan staat het team van Allgifts.nl uiteraard voor u klaar!

Gratis, gratis en nog eens gratis

Bestelt u bij ons bedrukte pennen die er heel grappig uitzien? Dan blijven we nog even lachen. Wij geven de pennen namelijk nog net niet weg. U krijgt van ons o.a. een gratis sample, gratis digitale drukproef en gratis verzending van uw bedrukte pennen binnen de Benelux. Mocht het zo zijn dat u hulp nodig heeft bij het omzetten van uw logo naar een PDF-, AI-, of EPS-bestand? Dan bieden wij u graag onze gratis logoservice aan! 

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999