+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Drinkflessen

(101)

Een drinkfles is een populair product om te bedrukken. Drinkflessen zijn handig voor onderweg, tijdens het sporten en op kantoor. Drinkt u graag uit een drinkfles met fruitinfuser, opvouwbare waterfles of een trendy bopp fles.

Drinkflessen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte drinkflessen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals drinkflessen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk drinkflessen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 94 klanten

Drinkflessen bedrukken

Laat uw favoriete flessen bedrukken voor een optimaal resultaat van uw promotionele actie. Onze medewerkers hebben al jarenlange ervaring met drinkflessen bedrukken. Een bedrukking zorgt voor een langere herinnering aan uw bedrijf bij uw relatie, en dat is precies wat u wilt bereiken! Alle drinkflessen worden volledig naar uw wensen bedrukt (afhankelijk van de drukmogelijkheden).

Drinkflessen voor elk einddoel

Drinkflessen worden ontzettend veel gebruikt. Door zowel jongeren als ouderen. U kunt daarom drinkflessen bedrukken voor uw relaties. U geeft uw relatie een functioneel cadeau, waardoor de fles lang bewaard en veel gebruikt wordt. Wij beschikken over een ruim assortiment aan drinkflessen waardoor u altijd een drinkfles kunt kiezen die perfect bij uw bedrijf past. Zo hebben we de onwijs populaire Dopper die door vrijwel alle bedrijven wordt ingezet, maar voornamelijk wordt afgenomen door zorginstellingen. Of de drinkfles met infuser die zorgt voor een fruitig smaakje. Bedrukte drinkflessen zorgen ervoor dat u nog heel lang in gedachten van de ontvanger blijft, dus daarom zeker een aanrader. Natuurlijk is het ook mogelijk ze onbedrukt te bestellen en uit te delen.

Drinkflessen voor relaties

Omdat drinkflessen overal, en door iedereen gebruikt worden, is het een geschikt geschenk om uit te delen. Drinkflessen zijn er in allerlei vrolijke kleuren zodat het leuk is om ze in de zomer uit te delen. Zeker wanneer het erg warm is, komen drinkflessen extra goed van pas. Kortom, u kunt iedereen op vele manieren blij maken met een vrolijk gekleurde drinkfles. Wist u trouwens dat we ook drinkflessen bedrukken met een ingebouwde speaker?

Bestel vandaag uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster