+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Sportartikelen

(157)

Sportartikelen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte sportartikelen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals sportartikelen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk sportartikelen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 265 klanten

Trainingsvoetbal bedrukken

Offerte opvragen

Polsband bedrukken

v.a. € 0,60

Recreatievoetbal bedrukken

Offerte opvragen

Impact voetbal bedrukken

v.a. € 4,59

Activity Tracker bedrukken

v.a. € 11,63

Tip!
PVC voetbal bedrukken

v.a. € 4,16

Polsband bedrukken

v.a. € 0,89

Wedstrijdvoetbal bedrukken

Offerte opvragen

Tip!
Hoofdband bedrukken

v.a. € 1,15

PVC voetbal bedrukken

v.a. € 3,78

Promovoetbal bedrukken

Offerte opvragen

Hoofdband bedrukken

v.a. € 0,85

Sportartikelen bedrukken met uw logo!

Bent u een sportieveling en wilt u ook graag dat uw relaties en werknemers fit blijven? Dan zijn de sportartikelen van Allgifts het ideale relatiegeschenk. U kunt bij ons zelfs sportartikelen bedrukken met uw eigen logo of slogan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bedrukte stappenteller, zodat uw werknemers en relaties voldoende in beweging blijven gedurende de dag? Of een voetbal met uw logo, om in de pauze een leuk potje voetbal te spelen? Of ga gezellig met zijn allen in de pauze yoga'en op onze yogamatten, om stijve ruggen te voorkomen. Bij Allgifts hebben we voor iedere sportliefhebber wat wils. 

Blijf fit met een bedrukt sportartikel van Allgifts

Sportartikelen zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om weg te geven! Sport is voor alle leeftijden. Veel mensen beginnen met sporten op een leeftijd tussen de 3 en 4 jaar, maar sport wordt ook nog vaak uitgeoefend door mensen op leeftijd. U kunt dus iedereen blij maken met sportartikelen die met uw logo zijn bedrukt. De artikelen kunnen overal uitgedeeld worden. Hierbij kunt u denken aan scholen of beurzen, maar ze kunnen ook gewoon op straat uitgedeeld worden! Wanneer komt u in actie?  

Volg uw bedrukte voetbal op de voet

Sportartikelen bedrukken bij Allgifts gaat gemakkelijk en snel. U kiest allereerst een product naar keuze uit. Bijvoorbeeld een activity tracker of hartslagmeter. U kunt het artikel zowel onbedrukt als met een bedrukking bestellen. Wilt u de sportartikelen bedrukken met uw eigen logo of slogan, upload dan uw afbeelding en selecteer het aantal kleuren waaruit de afbeelding bestaat. Weet u dat niet precies? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice: via de chat, e-mail of via ons telefoonnummer. Onze artikelen worden in heel Nederland aan huis geleverd. U kunt bovendien uw bestelling op de voet volgen, door ons handige bestelstatussysteem. Wilt u ook graag uw werknemers en relaties een sportieve boost geven? Laat dan snel uw sportartikelen bedrukken en wij gaan voor u aan de slag!  

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster