We zijn bereikbaar zoals je van ons gewend bent en we leveren je bestellingen gewoon op tijd!

Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Nieuwe relatiegeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken Thuiswerken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Fietstassen bedrukken, waarom zou u?

Waarom zou u fietstassen bedrukken? Wanneer u in een stad of dorp woont is het heerlijk om eens op de fiets de kleine boodschappen te doen. Even langs de bakker, langs de groenteboer.. Vaak wordt er dan alsnog meer meegenomen dan van tevoren gedacht, dus fietstassen zijn een perfect geschenk voor relaties. Uw relatie of klant kan nog meer boodschappen meenemen op de fiets en bovendien worden de fietstassen onderweg ook gespot door (nog) onbekenden van u.

Welke soorten bedrukte fietstassen zijn er?

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan fietstassen. Zelfs beschikken wij o.a. over een koelfietstas. Zo kunt u gekoelde producten met de fiets kopen zonder dat ze afkoelen. Ook ideaal tijdens een fietstocht op een zomerse dag, waar de ontvanger z’n broodjes koel in kan houden. Deze koelfietstas kunt u voorop de fiets bevestigen zodat u achterop ook nog plaats heeft voor bijvoorbeeld de standaard fietstassen. Kortom; er zijn veel fietstassen waaraan uw relatie veel plezier kan beleven.

Fietstassen bedrukken, zo gaan we in z’n werk.

Stel, u heeft bij ons uw favoriete fietstas gevonden. Dan raden wij u in ieder geval aan een sample te bestellen. Zo kunt u het product beoordelen op afmetingen, gewicht, kleur en kwaliteit. U kunt er zélfs een rondje mee fietsen als u dat graag zou willen. Vervolgens maken wij met u aangeleverde artwork (naam, logo, tekst, afbeelding of een combinatie) een digitale drukproef, zodat u kunt zien hoe uw bedrukking er op de fietstas uit komt te zien. Na uw akkoord, gaan we de fietstassen bedrukken!

Gratis logoservice

Mocht u er onverhoopt niet uitkomen met het aanleveren van uw logo, dan helpen wij u graag verder. Wij willen namelijk ook graag dat u een haarfijne bedrukking op de tassen heeft. Daarom vragen we u het artwork aan te leveren in PDF-, AI- of EPS-bestand. Beschikt u hier niet over of zeggen deze termen u niets? Samen komen we er wel. Gratis, service, omdat we dat belangrijk vinden! Weet u al welke fietstassen u bedrukken gaat?

8.9

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2020 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen award