Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Jojo's met logo

Waar blijft de tijd waarin we als kind met een klein speelgoedje ontzettend blij waren? Weg beeldschermen, weg cumpterspelletjes. Een jojo is een speeltje dat voor ieder klein kind leuk is. Voor u is het bovendien een uitstekende weggever. Uw logo wordt keer op keer gezien en de ouders zullen positieve associaties bij u krijgen.

Bedrukte jojo's, hoe?

Jojo's zijn er in grote en kleine formaten en in alle kleuren van de regenboog. Voor een echt klassiek effect zijn er zelfs houten exemplaren! Het is een leuk kleinigheidje voor de jongere doelgroep. Voor jojo's bedrukken leent over het algemeen de tampondruk zich uitstekend. Deze techniek is vergelijkbaar met een stempel.

 

 

 

 

Een jojo bedrukken met uw eigen logo!

Iedereen heeft er op een zeker punt in zijn leven wel mee gespeeld. De jojo. Herleef die mooie herinneringen of maak nieuwe, en laat een een jojo bedrukken met uw logo! Bij Allgifts.nl laat u snel en gemakkelijk een jojo bedrukken voor uren speelplezier! Geef de jojo’s aan relaties met kinderen en laat uw logo te ronde gaan over speelplaatsen en schoolpleinen! U kunt er natuurlijk ook gewoon lekker zelf mee spelen. Zoekt u een jojo met lichtjes en/of geluid? Of misschien wel een leuke retro houten jojo? Allgifts.nl heeft het allemaal!

Een bedrukte jojo van Allgifts.nl

Een jojo bedrukken is voor Allgifts.nl een kleine moeite en voor u ook! U hoeft enkel het model en de kleur jojo uit te zoeken. Upload/email vervolgens uw logo en PMS-nummer en Allgifts stuurt u binnen enkele werkdagen een digitale drukproef. Op deze manier weet u zeker dat uw logo wordt gedrukt zoals u het wilt en kunnen er geen misverstanden ontstaan.  Voor meer informatie over het uploaden/e-mailen van uw logo en PMS-nummers kunt u even kijken op onze klantenservicepagina. 

Jojo, yoyo of klimtol?

Er heerst veel verwarring over de spelling van het woord jojo. Is het nu jojo of yoyo? Of noemt u het gewoon klimtol? De correcte spelling is natuurlijk jojo. Yoyo is Engels. Het maakt eigenlijk niet uit hoe u het kleine speelgoedje noemt, als u er maar plezier aan beleeft! Laat dus snel uw jojo bedrukken bij Allgifts.nl en u en uw relaties kunnen spoedig weer lekker ouderwets gaan jojoën terwijl u naamsbekendheid genereert!  

 

8.9
2124 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2124 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999