+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Stickers

(13)

Stickers bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte stickers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals stickers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk stickers met opdruk of zonder opdruk.

3.5 door 2 klanten

Bedrukte Stickers mogelijkheden

Voor het bedrukken van Stickers relatiegeschenken geldt een meerprijs. Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Stickers bedrukken met logo of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct de Stickers bestellen. Let op! Bedrukte Stickers hebben veelal een langere levertijd dan onbedrukte geschenken. Maar ook bij Stickers bedrukken is allgifts.nl nog steeds goedkoop en levert razendsnel!

Stickers bedrukken met logo

U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Stickers bedrukken met een logo of een andere opdruk. Voordat u voor het bedrukken een goede prijs kunt berekenen, moet u weten uit hoeveel kleuren uw logo of gewenste opdruk bestaat. Indien u dit niet weet, kunt u uw logo naar de werknemers van allgifts.nl sturen zodat zij u hierover kunnen informeren. U kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Stickers (meestal 1 kleur bedrukken en hierdoor goedkoop) of met PMS kleuren waaruit uw logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color opdruk op de Stickers relatiegeschenken is ook mogelijk, vaak betreft dit een 4+ kleuren opdruk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster