+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Shakebekers

(17)

Shake it! Een gezonde lunch meenemen is een uitdaging. Met deze handige shakebekers neemt u eenvoudig een heerlijke shake, salade of yoghurt mee. Kies voor een yoghurtbeker to go, Salade 2 Go beker of een proteïne shaker.

Shakebekers bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte shakebekers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals shakebekers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk shakebekers met opdruk of zonder opdruk.

4 door 23 klanten

Shakebeker

Een shakebeker is een plastic fles, met een grotere opening zodat er gemakkelijk fruitshakes of andere soorten shakes in meegenomen kunnen worden. U ziet voornamelijk shakebekers tijdens het sporten, maar ook op kantoor of op scholen. Shakebekers zijn helemaal in, en dat maakt het een perfect geschenk om uit te delen. Op die manier laat u zien dat uw bedrijf geeft om gezondheid én met de tijd meegaat.

Shakebeker bedrukken

U kunt de shakebeker bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Uw relatie kan dankzij de bedrukking uw bedrijf nog langer herinneren. Ook personen die de beker zien maken kennis met uw bedrijf. Op die manier kunt u echt effectief en relatief goedkoop reclame maken. Alle bekers worden volledig naar uw wensen bedrukt. Ook zijn de shakebekers onbedrukt te bestellen.

Shakebeker voor relaties

Allgifts.nl heeft een ruim assortiment aan shakebekers. Een shakebeker is een leuk geschenk om in iedere tijd van het jaar weg te geven. Ieder seizoen heeft namelijk een passende shake. Ook zijn onze shakebekers verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Er is dus altijd een beker die precies aansluit op de huisstijl van uw bedrijf.

Bestel vandaag uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster