I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Inhoud ml
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()

Shakebekers bedrukken

Shake it! Een gezonde lunch meenemen is een uitdaging. Met deze handige shakebekers neemt u eenvoudig een heerlijke shake, salade of yoghurt mee. Kies voor een yoghurtbeker to go of een proteïneshaker met shakerbal.

Shakebekers met logo

Wilt u een healthy geschenk weggeven, maar weet u nog niet exact wat? Shakebekers bedrukken is dan heel toepasselijk. Een shakebeker is een plastic fles, met een grotere opening zodat er gemakkelijk fruitshakes of andere soorten shakes (zoals proteïne) in meegenomen kunnen worden. U ziet de bekers tijdens het sporten, maar ook op kantoor of op scholen. Shakebekers zijn helemaal in (want: gezond is een trend) en dat maakt het een perfect geschenk om uit te delen. Bovendien hebben we in deze categorie ook shakebekers die als saladebekers te gebruiken zijn. Op die manier laat u zien dat uw bedrijf geeft om gezondheid én met de tijd meegaat.

Fit aandenken? Ga voor shakebekers bedrukken!

U kunt de shakebekers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Uw relatie kan dankzij de bedrukking uw bedrijf nog lang herinneren. Ook personen die de beker zien maken kennis met uw bedrijf. Sportmaatjes of collega’s tijdens een lunch.. Op die manier kunt u echt effectief en relatief goedkoop reclame maken. De shakebekers bedrukken wij naar wens. Heeft u liever onbedrukte exemplaren? Ook dat is mogelijk!

Shakebekers met logo als cadeau

Allgifts.nl heeft een ruim assortiment aan shakebekers. Een shakebeker is een leuk geschenk om in iedere tijd van het jaar weg te geven. Ieder seizoen heeft namelijk een passende shake. Ook zijn onze shakebekers verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Er is dus altijd een beker die precies aansluit op de huisstijl van uw bedrijf of het einddoel wat u voor ogen heeft. Let u trouwens op de specificaties? Zo hebben bepaalde shakebekers een lepel of vork geïntegreerd en heeft de ander een shakerbal inbegrepen (dit voorkomt klontjes bij het maken van een proteïneshakes).

Gratis logoservice

Is uw keuze gevallen op bedrukte shakebekers? In de laatste stap van het bestelproces upload u uw logo. Beschikt u niet over een gevectoriseerd bestand? Wij zetten u artwork graag om naar bruikbare bestanden. We willen immers dat u het beste van het beste krijgt aan bedrukte shakebekers!

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018