+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Wijnglazen

(30)

Wijnglazen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte wijnglazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals wijnglazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk wijnglazen met opdruk of zonder opdruk.

4 door 30 klanten

Wijnglazen

Een glaasje meer of minder? Een glaasje meer bij Allgifts.nl! Allgifts.nl biedt namelijk goedkope gegraveerde of bedrukte wijnglazen aan. Wijn drinken wordt steeds populairder, ook onder de heren. Wit, rood of ros??, zoet of droog; tegenwoordig heeft iedereen wel een voorkeur. Dit maakt wijnglazen met bedrijfslogo of een andere opdruk dus het ideale relatiegeschenk.

Bedrukte wijnglazen

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om uw gegraveerde wijnglazen te bestellen. Uw bedrijfslogo op wijnglazen is bijvoorbeeld een ideaal relatiegeschenk om weg te geven tijdens de kerst aan uw klanten, werknemers of leveranciers, wellicht in combinatie met een kerstpakket! Wilt u in de zomer uw relaties een origineel relatiegeschenk meegeven, ook dan zijn gegraveerde of bedrukte wijnglazen een uitkomst. Ideaal in combinatie met bedrukte barbecue artikelen of een wijnset. Als uw boodschap op tafel staat, kunt u zich natuurlijk voorstellen hoe gemakkelijk u reclame maakt!

Wijnglazen als geschenk

Wij hebben wijnglazen in verschillende soorten en maten. Natuurlijk hebben wij ook bijbehorende wijnaccessoires zoals wijnhouders, wijnkoelers, wijnsets, kurkentrekkers, wijnstoppers en ga zo maar door! Zo kunt u zelf uw eigen wijnpakket samenstellen als relatiegeschenk, maar het is ook mogelijk om de artikelen los te geven. Voor elk wat wils.

Bestellen is eenvoudig!

Op Allgifts.nl kunt u gemakkelijk uw totaalbedrag uitrekenen door het aantal stuks aan te geven, de bedrukking of gravure die u wilt en wanneer u het geleverd wilt hebben. U krijgt direct het bedrag te zien inclusief digitale drukproef, transport, start- en instelkosten. No strings attached, daar houden we van bij Allgifts.nl!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster