I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 6 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Bedrukte bordspellen om op te vallen!

Bordspellen zijn al ruim 5500 jaar oud. Ook al neemt met de jaren de technologie het over en zijn er allerlei soorten spellen op uw smartphone of computer te vinden, bordspellen blijven populair. Er zijn genoeg momenten dat bordspellen van pas kunnen komen, bijvoorbeeld een avondje met vrienden. Lekker thuis met een drankje en een leuk bordspel erbij. Geschikt voor familie, maar ook voor een bonte avond met jongelui. Bij Allgifts.nl kunt u verschillende soorten bordspellen vinden en ook kiezen voor bedrukte bordspellen. Geeft u namelijk zo'n klassieker weg, dan wordt uw naam nog vaak gezien!

Bordspellen met logo ter promotie

Het meest voorkomende bordspel is een variatie op bijvoorbeeld 'ganzenbord' of 'snakes and ladders'. Het spel bestaat uit een spelbord, een dobbelsteen en een paar pionnen. Bij Allgifts.nl kunt u bordspellen laten bedrukken met een logo of tekst van uw bedrijf. Wij kunnen bordspellen bedrukken, zodat het lijkt of u een eigen bedrijfsbordspel heeft. Een bedrukt bordspel is een leuk geschenk voor relaties, collega's en klanten. Daarnaast kunnen bedrukte bordspellen ook goed ingezet worden bij een promotionele actie. Denk bijvoorbeeld aan een loyaliteitsactie waarbij gespaard kan worden voor een mooi spel.

Voordelig bordspellen bedrukken

Voordelig en snel bordenspellen bedrukken? Dat kan allemaal bij Allgifts.nl. Op onze website kunt u alle bedrukkingsmogelijkheden bekijken en u kunt ons ook bellen voor meer informatie over bedrukte bordspellen. Gaat u bijvoorbeeld voor het WoodGame 5-in-1 spel? 5 klassieke topspellen, zoals Mens erger je niet, schaken en dammen. Ook ideaal voor op (zomer)vakantie. Kids op de achterbank, een bordspel erbij en ze zijn een tijdje zoet! Zeker omdat ze 5 spellen te spelen hebben. Een ander alternatief is het BeachGames spel. Het is een beach ball set met een bordspel erop bedrukt! Super handige meeneemhoes die ook nog eens te bedrukken is!

8.7

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018