+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Karaffen

(27)

..

Karaffen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte karaffen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals karaffen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk karaffen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 76 klanten

Karaffen

Bent u op zoek naar karaffen? Een mooie karaf voor wijn, water, fris of limonade voor op uw bureau, op de eettafel of op het bureau van uw zakelijke contacten? Een goed uitziende karaf staat overal mooi en kan bovendien chic ogen.

Karaf bedrukken

Om de karaf nog mooier te maken, kunt u bij Allgifts.nl uw karaf laten bedrukken of graveren. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap overal gezien wordt! Bedrukte karaffen kunt al na 5 werkdagen in huis hebben. Volgende week een bedrijfsfeestje of een evenement? Bestel dan nu nog op Allgifts.nl! Wilt u uw karaffen nog sneller in huis hebben? Onbedrukte karaffen kunt u al na 3 werkdagen in huis hebben. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het bestelproces te kiezen uit een spoedzending.

Soorten karaffen

Bij Allgifts.nl heeft u de keuze uit verschillende karaffen. Van een water karaf, cheviot waterkaraf, karaffen met bijbehorende glazen tot zeer luxe wijnkaraffen. Een luxe wijnkaraf inclusief glazen is een voorbeeld van een goed kerstgeschenk voor uw collega???s of zakelijke relaties. De gewenste karaf is te bedrukken of te graveren met uw logo, slogan of gewoon een leuke boodschap voor de ontvanger(s).

Bestel uw geschenk op Allgifts.nl

Verras uw collega???s of zakenrelaties met de allermooiste karaffen van Allgifts.nl en bestel nu! De geschenken gaan lang mee. Zo blijft u lang in de picture bij de ontvangers van het geschenk. Wist u dat u zelf heel gemakkelijk een bestelling kan ingeven via onze site? Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact op met onze verkopers via verkoop@allgifts.nl of via 0529-428024.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster