I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Punt
Ga naar de producten ()

Timmermanspotlood van Allgifts

Wilt u uw bedrijf of hetgeen u vertegenwoordigt uitdragen middels een leuk geschenk? Bent u werkzaam binnen de bouwsector en zoekt u naar een product dat hierop aansluit? Laat dan bij Allgifts.nl een timmermanspotlood bedrukken! Zo zorgt u voor een zeer persoonlijk geschenk, dat ook nog eens dicht bij uw bedrijf ligt. En op de bouw wordt uw giveaway zeker weten opgemerkt!

Timmermanspotloden met logo, maar welke?

Het timmermanspotlood is er in verschillende groottes. Dit rode timmermanspotlood is het meest basic geschenk op het gebied van timmermanspotloden. Bent u op zoek naar iets completers, dan is dit timmermanspotlood met liniaal misschien wel aantrekkelijker. Wilt u toch de keus uit meerdere kleuren, dan moet u bij dit timmermanspotlood zijn. Gegarandeerd dat deze producten die zo goed aansluiten bij uw bedrijf, uw naamsbekendheid ten goede zullen komen. Bijna al onze artikelen en dus ook het timmermanspotlood, zijn te bedrukken, in verschillende kleuren leverbaar en beschikken over een CSR-certificaat. Dit houdt in dat onze producten voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Daarnaast worden ze aangeboden onder een scherpe prijs Laat snel het timmermanspotlood bedrukken! Let u trouwens op of uw potlood geslepen of ongeslepen geleverd wordt?

Bedrukt timmermanspotlood als giveaway

Het timmermanspotlood bedrukken met logo kan een mooie, gerichte marketinguiting van uw bedrijf zijn. De timmermanspotloden vormen een relatiegeschenk dat speciaal voor een aannemer, loodgieter of andere werknemer in de bouwsector is weggelegd! Uw bedrijfsnaam zal hen niet meer ontgaan als u het timmermanspotlood cadeau doet! Alvorens u het timmermanspotlood bestelt, ontvangt u van ons een drukproef waarop duidelijk te zien is hoe het eindproduct eruit zal zien.

Snel, veilig en eenvoudig bestellen

Laat vandaag nog uw timmermanspotlood bedrukken bij Allgifts.nl en ontvang het product op een datum die u het beste uitkomt! Houd hierbij wel rekening met de standaard levertijd. Ons bestelproces wijst zich vanzelf en ook de betaling is volledig vertrouwd dankzij de transactiedienst iDEAL. Heeft u nog onbeantwoorde vragen? Stel ze dan gerust via de mail, de telefoon of in onze chatbox aan de rechterzijde van dit scherm.

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018