+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Strandartikelen

(80)

Is het bijna zomer?  Dan zijn strandartikelen altijd populair. Kies bijvoorbeeld voor een mooie strandbal, een leuk strandspelletje, of gaat uw voorkeur uit naar het strandemmertje met inhoud? Voor welk geschenk u ook kiest, iedereen heeft een geweldige tijd op het strand dankzij uw cadeau.

 

Strandartikelen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte strandartikelen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals strandartikelen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk strandartikelen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 164 klanten

Kinder strandset bedrukken

v.a. € 1,20

Tip!
Seatzac bedrukken

v.a. € 18,69

BeachGames spel bedrukken

v.a. € 2,49

Zomer spel set bedrukken

v.a. € 8,16

Tip!
Strandstoel bedrukken

v.a. € 20,06

Strandstoel bedrukken

v.a. € 10,30

Luchtbed  bedrukken

v.a. € 3,39

Strandartikelen

Let's go to the beach! Of u nu in Nederland op het strand ligt of ergens in het zuiden van Europa: het strand is tijdens warme dagen enorm populair. Aan een strandlaken heeft u vaak wel genoeg, maar wij hebben dé producten die het verblijf op het strand nog aangenamer maken. Een bedrukt strandartikel kan op verschillende manieren worden ingezet. Bent u bijvoorbeeld actief in de reisbranche, dan is het een perfect artikel om cadeau te geven aan uw klanten. Maar ook voor alle andere branches kan een bedrukt strandartikel een schot in de roos zijn. Het is een passend geschenk om tijdens de zomerperiode te geven. Het merendeel van uw klanten en zakenrelaties gaat minstens één keer per jaar op vakantie. En uit ervaring weten wij dat een zomers strandartikel in de smaak valt. Dan zijn strandartikelen toch ideaal om uit te delen? Nagenoeg alle strandartikelen van Allgifts.nl kunt u bedrukken met uw logo/slogan.

Bedrukte strandartikelen

Wilt u uw zakenrelaties een hart onder de riem steken en ze zonnige gedachten toesturen? Dat kan door ze bedrukte strandartikelen aan te reiken. Er zijn inmiddels duizenden relatiegeschenken op de markt en daarom hebben sommige gevers moeite met de keuze. Een strandartikel valt echter altijd in de smaak. Het geeft aan dat u als ondernemer rekening houdt met uw werknemers. Ook als zij zich niet op het werk bevinden!

De mogelijkheden van strandartikelen

Bij Allgifts.nl weet u zeker dat er een gewenst geschenk tussen zit. Door ons ruime assortiment strandartikelen is er voor elk wat wils. Allgifts.nl biedt onder andere strandballen, strandsets, zonnebrandproducten, luchtbedden, opblaasbare stoelen, slippers, strandtassen, strandlakens en strandkokers aan. Een zeer gewild artikel is een bedrukte strandbal: een zomers artikel dat ook nog eens per post verstuurd kan worden. Een strandbal neemt bovendien weinig ruimte in in een koffer of een reistas. Bedruk de bal, neem 'm mee naar het strand en uw reclame verspreidt zich bijna vanzelf. Wie wil nu geen strandartikelen bedrukken?

Neem zelf een kijkje op onze strandartikelen pagina en ontdek zelf wat voor artikelen er nog meer zijn!

Bestel snel op Allgifts.nl

Bent u warm geworden en wilt u uw zakenrelaties en/of medewerkers verrassen met gave strandartikelen? U kunt heel eenvoudig zelf uw bestelling plaatsen. Komt u er onverhoopt niet uit? Onze verkoopmedewerkers staan graag voor u klaar!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster