Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters
13 producten

Snacks bedrukken

Op zoek naar een bedrukte snack voor een (feestelijk) evenement of om promotie te maken op straat voor uw nieuwe merk of onderneming? Snacks vallen altijd in de smaak, omdat het een klein tussendoortje is. De trek rond de klok van 16.00 uur stillen met een mini busje Pringles. Een zakje pinda’s tijdens het winkelen in de stad.. Maar, u kunt er natuurlijk ook voor kiezen gezond snacks uit te delen! Heeft u trouwens al gehele etenswaar assortiment al gezien?

Gezonde snacks bedrukken? Maak een statement!   

Staat uw bedrijf erom bekend dat u het beste voor heeft met uw medewerkers, ze gezond wil laten leven en dus ook gezond wil laten snoepen? Dan kiest u ervoor om gezonde snacks te bedrukken met uw logo. Een vrolijk blikje amandelen of zelfs appelchips of groentechips! Door gezonde snacks uit te delen, wordt uw bedrijf vanzelfsprekend ook geassocieerd met gezondheid/health. Bovendien, als u uw bedrukte snacks uitdeelt, werkt u ook nog eens aan uw naamsbekendheid.

Full colour bedrukte snacks

Heeft u uw favoriete snack uitgekozen? Dan is het tijd om het product te personaliseren. Gaat u voor een blikje met pinda’s of amandelen of het kokertje met Pringles, dan kunt u de verpakking van de snack rondom full colour bedrukken. Heeft een folie zakje met pinda’s of pretzels uw voorkeur? Dan kunt u kiezen in hoeveel kleuren u uw artwork bedrukt wilt hebben. Wij raden zeker aan om te kiezen voor de snacks bedrukken, omdat u zo op een smakelijk manier werkt aan uw naamsbekendheid!

Even voorproeven met een gratis sample

Natuurlijk wilt u weten wat u uitdeelt. Een snack moet er niet alleen goed uitzien, maar moet ook nog eens lekker smaken. Daarom kunt u bij ons altijd een gratis sample aanvragen, voordat u de snacks gaat bedrukken. Volgt er een bestelling uit het sample, dan krijgt u het proefexemplaar van ons! Let u trouwens wel op dat onze samples nooit bedrukt wordt toegestuurd? U ontvangt van ons een gratis digitale drukproef om zo een indruk te krijgen van de opdruk. Snacks bedrukken? Laat dat maar aan Allgifts.nl over!

8.9
2124 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2124 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999