Bekijk onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen >>

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Bestekset

Bestek wordt ontzettend veel gebruikt. Meerdere keren per dag zelfs. Een mooi bestekset komt dan ook altijd goed van pas. Zeker wanneer uw relatie thuis een etentje organiseert voor veel personen. Uw relatie komt dan al snel bestek te kort. Speel hierop in door voor uw relaties een bestekset te bedrukken. Een geslaagd etentje is gegarandeerd!

Bestekset bedrukken

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die jaren lage ervaring hebben met een bestekset bedrukken. Uw relatie zal uw bedrijf veel langer onthouden wanneer het product voorzien is van een bedrukking. Ook worden personen die gebruik maken van het bestek herinnerd aan uw bedrijf dankzij de bedrukking. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Tevens zijn alle besteksets ook onbedrukt te bestellen.

Bestek set voor relaties

Omdat iedereen gebruik maakt van bestek, kunt u een bestekset op iedere gewenste locatie uitdelen aan relaties. Tevens is het ook een leuk geschenk om in bijvoorbeeld een Kerstpakket, of picknickmand te voegen. Een geslaagde picknick of Kerstdiner wordt het zeker, dankzij uw bestekset. U kunt uw relaties dus op vele manieren blij maken met een bestekset.

Bestel vandaag uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 
 

8.9

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2020 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018