+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Waaiers

(11)

Waai uzelf verkoeling toe met een prachtig bedrukte waaier van Allgifts.nl. Al voor veel grote evenementen hebben wij de waaiers bedrukt en geleverd, van concerten tot beachparty’s. Bestel een standaard waaier of een opvouwbare waaier in veel verschillende kleuren.

Waaiers bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte waaiers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals waaiers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk waaiers met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 54 klanten

Waaier bedrukken met logo

Een ideaal relatiegeschenk voor de warme zomerdagen: laat een waaier bedrukken met logo! Bedrukte waaiers zijn een leuk geschenk voor jong en oud. Kinderen vinden het leuk om met een waaier te spelen en voor volwassenen is het een handig hulpmiddeltje voor warme dagen. Het is dan ook een ideaal relatiegeschenk voor de familieman. Bovendien is een bedrukte waaier met logo een leuke giveaway om uit te delen tijdens promotiedagen, beurzen of andere evenementen. Organiseert u bijvoorbeeld een zomers buitenevenement? Dan zullen uw gasten veel plezier beleven van dit originele relatiegeschenk!

Bedrukte waaiers

Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken? Laat dan waaiers bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst! Kent u dat, van die benauwde en hete zomerdagen, op vakantie of in Nederland? Tijdens zulke momenten kan iedereen wel een fris windje gebruiken. Hoewel tegenwoordig op veel plekken airconditioning aanwezig is, is dat lang niet altijd het geval. Een waaier is gemakkelijk in een tas op te bergen en is ideaal om op deze warme momenten tevoorschijn te toveren. Bovendien kunt u bij Allgifts een waaier bedrukken met uw logo. Uw bedrijf zal letterlijk als een frisse wind voelen voor uw collega’s en relaties!

Zomerse relatiegeschenken

Bij Allgifts kunt u al een waaier bedrukken tegen een zeer lage prijs. Bij ons vindt u goedkope waaiers van papier, maar ook waaiers van steviger materiaal. Laat u een waaier bedrukken met logo, dan geldt een meerprijs. De opdruk zal op de handgreep of op de waaiers zelf verschijnen. Klik op de producten voor meer informatie of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via de chat, ons telefoonnummer +31 (0)38 - 760 1900 of via ons contactformulier. Bent u ook enthousiast geworden en wilt u waaiers bedrukken met logo? Bestel dan vandaag nog deze verfrissende relatiegeschenken!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster